bir kez daha görüyoruz ki yapılması gereken şey yine "evet, oyumu size vereceğim. siz en iyisisiniz. sizsiniz" falan demek ama seçim günü kime istiyorsanız oyunuzu ona vermek. azıcık rol yapmayı öğrenin gençler. karşınızdakiler de öyle yapıyor çünkü.

bu millet bunu bir türlü öğrenemedi. birkaç seçim boyunca aynı vaatle kandırılıp süründürülen insanlara bakın mesela. o birkaç seçimlik onlarca yıl içinde anaları ağlamış, kendilerine verilen sözler tutulmamış diyelim. en son oyları düşen parti sırf tekrar yükseltmek için bunlara verdiği sözü tutuyor. bu akıllılar da "aa bak sözünü tuttu" diye götürüp yine oyunu onlara veriyor. yahu, al hakkını, ötekini de seni yıllarca süründürdü diye seçmeyerek cezalandır! ama yok. yine gidip aynı belayı ülkeye musallat ediyorlar.

azıcık işletin şu saksıları ve politikacılara politik davranın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"akp'ye oy vermeyeceğim diyen imam hatip öğrencisinin uğradığı muamele" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim