zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
çok mutsuz olduğum için eski bir fotoğraf atıyorum
devamını gör...

iki
devamını gör...

(bkz: femina summa prudentia)
(bkz: doktor ejderha)
(bkz: iremga)
(bkz: hristiyan ismail)
devamını gör...

boyozu yahudilerden öğrendiler.
devamını gör...

birçoğu asosyal tiplerden oluşur.
devamını gör...

4-5 babası belirsiz liseli sayesinde bok çukuruna çevrilmeye çalışılıyor...hayırlısı...
devamını gör...

pozitif olarak görülen yazarları toplama başlığı*
devamını gör...

benjamin rockefeller
buyucu rothschild
yayladağ vanderbilt
unique getty.
devamını gör...

hello izmir my old friend.
çocukluğumun ve ilk gençliğimin özgür ve güzel şehri. sokaklarında yuvarlandığım, ağladığım, kustuğum ve büyüdüğüm güzide memleket.
izmir güzel bir şehirdir çünkü güzel olmak için çabalamaz. seninle tökezler ve aşık olur. yanında uyuyabildiğin bir arkadaştan ötesi değildir izmir.
yolum yine sana düşsün güzel kadın.
devamını gör...

bu ben değilim elbette ama biri üniversite zamanlarındaki görünüşümü çizse aynene yakın bu çıkardı. *
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sözlük selam,

hayatımın büyük bir kısmını istediğim şeyleri elde edemeden geçirdim. uzun yıllardır terapiye gidiyorum ve bugün artık hayatımı bu şekilde geçiremeyeceğimi fark ettim. bana destek olan harika bir partnere sahibim ama onun desteğini almaktan korkuyorum. ne yapmak istediğimi bilmiyorum, ne yapmak istediğimi sorgulamayı ortaokulda falan bıraktım.
bugün bir bankanın genel merkezinde günlerimi çürütüyor, kpssye hazırlanmam gerektiğini bildiğim halde masanın başına geçemiyorum.
hayatı arzuluyor ve ondan korkuyorum.
çok mutsuz ve yalnızım.

saygılarımla,
devamını gör...

kimse kimseye yer vermek zorunda değil. bu aldığınız terbiye ile ilgili bir kavram.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

su ozelliklerine tav oldugum sozluk.
devamını gör...

yaşlılara yer verilmemesi konusunu destekliyorum.
o yaşa kadar gelmişsin, kendine bir araç alacak kadar para kazanamadıysan kusura bakma sen biraz malsın ve ben mallara iyilik yapmam.
(otobüse de senede 1-2 biniyorum zaten, kusura bakma tribimi çekersin)

ama hamile kadına yer vermezsem insanlığımı sorgularım.
olay kadının hamile olması değil, hani "bana ne seviştiyse" değil durum.
olay günahsız bir bebeğin, ani bir kaza-fren gibi durumlarda oturan bir kadının karnında çok daha güvende olması.
bebeğin sağlığı için, annesi konu değil.
devamını gör...

uçurtma avcısı
devamını gör...

yaşlılara yer vermiyorum artık pişman değilim.
devamını gör...

sevgili sözlük,
hiç bu kadar karmaşık hissetmemiştim. geleceğe dair hiçbir umudum kalmamış. hayal dahi kuramıyorken nasıl tekrar yaşamaya başlayacağım. gülüp , eğlenebileceğime olan inancımı kaybettim. üstüme üstüme geliyor duvarlar. ruhum daralıyor. zihnim yorgun. düşünmeye , bir çıkış yolu bulabilir miyim ona bile halim yok artık. şunu anladım artık. insan kiminle savaşırsa savaşsın bir yolunu buluyor. kendisiyle olan savaşta ölüyor.
devamını gör...

sonuna kadar savunduğum haktır. ücretini vermişim ve yoğunluğumu biraz olsun hafifletmek adına oturmuşum. yaşlı varmış hamile varmış falan beni ilgilendirmez. çok rahat etmek isteyen taksiye binsin hatta gitsin kendine özel araç alsın.

terbiye ile zerre alakası olmayan durum. ne yani yer verince çok mu terbiyeli olunuyor. saçmalamanın da bi mantığı olmalı. dediğim gibi keyfini düşünen gitsin taksi tutsun ya da kendine araba alsın. bana ne başkasının derdinden sıkıntısından beni ne ilgilendirir.
devamını gör...

bizde kendimiz yapiyoruz içinde ne olduğu belli ve temiz.
devamını gör...

sırf bayan olduğu için yer verilmesini bekleyecek kadar yüzsüz olur bazıları.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim