zaman tüneli

bir zamanlar türk parasını koruma kanunu vardı. cebinde türk parasından başka ülkenin parası ile yakalanan suçlu sayılıyordu.
devamını gör...

küfür özellikle cinsel aşağılama içeren küfürlerle iletişim kurma.
devamını gör...

onların bilmediği bir şey mi var.
pawer rangers diyorum.
devamını gör...

keşke bir çocuk olsam ve bana bu soru sorulsa ben de "ananı" diye cevap versem. sonra anam beni bir güzel dövse, güzel olurdu.

t/"baban ne iş yapıyor?" sorusu kadar berbat bir soru.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ben fizikten anlamam ama fizikçilere acayip önem verir kıskanırım. bazıları kendini anlaşılmaz dolayısıyla değerli bulunmayan biri olarak görme hatasına düşmeden önce acaba anlaşılmaz olmam aptallıkla ilgili bir şey mi diye de öz eleştiri vermeli.
devamını gör...

ikisini de değil.
ben en çok anneannemi severdim.
devamını gör...

şu soru akıllardan hatta dünyadan silinmesi gereken ilk sorulardan biri. insanı bir tarafı tutma hissini ilk aşılayan soru neden ben birini seveyim. belki ikisini de sevmiyorum 'gülücük'.
devamını gör...

bir kere affettiğimi bir daha yaparsa ne yaptığı çok önemli değil.
devamını gör...

eskiden olsa babam derdim ama büyüdükçe bazı şeylerin farkına vararak artık annem diyorum. hiç kimse annnesi gibi anlayamaz kızını hiç kimse anne kadar destek veremez. baba her ne kadar desteklesede her ne kadar sevsede anne kadar olamaz. hep derdim ki beni en çok babam anlıyor*ama tek bir davranışıyla annemm bu fikrimi değiştirdi. annem bazı şeylere hayır derdi eskiden ama umrumda değildi çünkü babam evet dedikten sonra bir şey olmaz diyordum. çünkü babam hep der ki ben karar verdikten sonra bitti. ama büyüdükçe öyle olmaması gerektiğini aslında annemi de yanlış anladığımı anladım. buraya küçük bir özür bırakıyorum güzel anneme.
devamını gör...

kadın cinselliği üzerinden aşağılama içeren küfürlerle olmadığı kesin. yatakta dirty talking demiyorum elbette.
devamını gör...

ihanet.
devamını gör...

her yer
devamını gör...

acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir demiş murathan mungan. siz ayrılmışsınız bitmiş hayırlı olsun.
devamını gör...

benim tanıdıklarım arasında başak burcu açık ara önde.
bin kişi tanımış olsam, en arızalı beş kişiyi seçsem, dördü başak. öyle büyük bir rastlantı anlayacağınız.
devamını gör...

herkesin mecburen gittiği yerlerde bu doğal bir durum. cevabım okul.
devamını gör...

az gelişmiş ülkenin taze soğanı.
devamını gör...

askerlik.

(bkz: rdm)
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bilemedim ya, hani fare ile mcdonald's tamam da çomar olmamış gibi. hakarete gerek yok diye düşünüyorum aynı fikirde olmadığımız herkes çomar mı yani. yaptığı kesinlikle akıl alır iş değil o ayrı tabii. yine de yanlış anlaşılmak da istemem ama başlık açarken adama çomar dersen adamın yaptığını sende yapmış olmuyor musun.

hakaret ederken saçmalayan insanı eleştirmek için kurduğun cümle hakaret içermemeli diyerek kısa keseyim ama şunu da söyleyeyim adamı savunmuyorum. yanlışa yanlışla gitmek kimseyi doğru yapmaz diyorum sadece umarım anlatabilmişimdir.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim