zaman tüneli

#3845311 doğrusu ben kimsenin anasını ağzıma almam ama madem aldın, anam beni eldivenle bile sevmedi. o da diğer kadınlar gibi benim kendi planları içindeki yerimi sevdi sadece, beni değil. zaten bir erkeği kimse sevmez. erkek dediğin fazlalıktır; ne demişler eskiler; bin kadın bir odaya sığar da bir erkek dünyaya sığmaz.

kendi planlarına takıntılı bir şekilde bağlı bu kadınlar tarafından sevilmeyi dilemek nasıl bir kabustur, kim bilir? ben bilmiyorum. çünkü en başından beri bir erkeğin dünyaya sevilmek için gelmediğini biliyorum. kadınlarda sevgi diye bir şey yok. kadınlar sevilmek, erkekler ise nefret edilmek için gelmiş dünyaya. erkeklerin yazgısının bu denli acımasız olduğunu anlamam uzun sürmedi. sen de belki bir gün anlarsın da kendini sevdirme saçmalığından vazgeçersin. bir erkeği kimse sevmez, annesi bile.
devamını gör...

valla bi kız var ama bakalım
devamını gör...

ıhlara vadisinde açan çiceklerin üstüne s*çn eleman başı çekiyor
devamını gör...

fitnecilik
devamını gör...

güzel bir lacuna coil şarkısı.. aksiyon macera dizisi çeksem kullanırım introya yani umut sarıkaya misali.

devamını gör...

hayatımda olmayanları sayim. ev araba manita.

olanlar. ben.

devamını gör...

hayatın kendisi kötü bir alışkanlıktan ibaret. başka kötü bir şeye gerek yok.
devamını gör...

üç beş hesapla sözlükte fink atan bi amca var. milleti aldatıp kandırıyorlar. öylesinden tiksindiğim işte doğrudur.
devamını gör...

2 yıl eşek gibi yks calışmazdım
devamını gör...

yolunda olmaması belki de uğraşmaktan sıkılmak sanırım.
devamını gör...

ileri bakmak kazanır.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

#3845331 madem zaman yakın. konfetileri hazırla öyleyse.
devamını gör...

bakarsanız o iş biter. ilerleyemezsin.
devamını gör...

duvarlara inat
benimki boşluğa istinat.
devamını gör...

geriye dönüp baktığımda; o an nasıl hissediyorsam öyle yaptım. şimdi nasıl hissettiğim o zaman öyle hissettiğimle ilgili bir değişikliğe sebebiyet vermiyor. o an nasıl hissettiysem o ana tekrar dönünce de aynı hissedip, aynı şeyi yapacağım. geçmişte değiştirmek istediğim hiçbir şey yok dolayısıyla. çünkü geçmişe gittiğimde değiştirmek istemeyeceğim. bugünlerin hepsi geçmişte yaptıklarımın eseri ama o zamanlar bugünler umurumda değildi, bugünlerde de gelecek umurumda değil. değiştirilmesi gereken bir şey yok.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

güzel sevenlere gelsin...

okşarsın bulutları
gözler dalgın sularda
susarsın, sevgi dinleyendir

bakarsın yıldızlara
denizlerin aynasında
anlarsın, sevgi bitmeyendir

dayanırsın zamana
hasret yakar kalbini
beklersin, sevgi sabredendir

açıkta rüzgarlar
sarar gibi hayalini
ne yapsan gönül durulmaz ki

uzakta fenerler
kamaştırır hayalleri
ne yapsan gönül dayanmaz ki

dalgaların beşiğinde
çağıran hayallere
dalarsın, sevgi özleyendir

anlarsın, özlem sevgidendir...
devamını gör...

devamını gör...

sonunda '' k '' varmış gibi okuyun.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

e çalışmamalı ki işi o kapsın tabii manyak mısın
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim