zaman tüneli

aylık 1.78
7 aylık 19.86
yıllık 31.75

açıklamış tuik. yani bu ölüsüyse dirisini varın siz hayal edin.
devamını gör...

(bkz: 5816)
devamını gör...

çok dan tutuklandı...
suçlamaları ve savunmasını okudum;
çok büyük bir inşaat projesinin imar değişiklikleri için 250 milyon tl rüşvet anlaşması yapmış. keşke yoook yapmaz öyle bir şey diyebilseydim.
hepiniz leşsiniz....
devamını gör...

bir ara negatif büyümeden bahsetmişler idi. o vakit burada da pozitif küçülme yaşanmıştır, vesselam.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şirk öğretileriyle mastürbasyonizm.
devamını gör...

ercüment kazandı.
devamını gör...

doğrusu şu yaşıma geldim ama zekası kıt kadına denk gelmedim. bunların kahir çoğunluğunda zehir gibi akıl vardır amma safa yatmakta mahirdirler. yoksa erkek kısmı uzak durur bunlardan. binbir türlü ali cengiz çevirip hayatı bana dar eder diye çekinirler. nereden bilsin o saf görünenin asıl akıl sahibi kadın olduğunu? erkeklerin aklı ermez bu çetrefilli işlere, vesselam.
devamını gör...

ben de sık yazanlardandım. dam altında mektup yazmaktan başka ne iş ola ki? kalemle meşgul olmazsan fesatlığa akıl kayar. posta arabası gelse de ismim okunsa diye bekleşir dururdum. hele ki zarfın içinden gül kokulu bir tutam saç çıkmaya görsün. gece kuytuda rakının sigaranın tadı daha bir başka olurdu, vesselam...
devamını gör...

zeka bir yana, kadında bilgelik veya fazla felsefe genellikle kedi, fazla kilo, gereksiz feminizm ve depresyon hırkası kombiniyle birlikte gelir.

sadece kedisi olanlar linçlemezse sevinirim.. kombin diyorum.
devamını gör...

toplumun genelinde çoğu zaman o bile gerekmiyor.

(bkz: nefes - vatan sağolsun)
devamını gör...

lezzetlidir. pastamsı bir tat bırakır.
devamını gör...

şu sıralar pek yetmiyor gibi artık. gördüm ve bildim ki artık analar babalar efendi bey oğullarına gelin seçerken hanım kızın maaşını sorar olmuşlar. devran değişmiş, bizim gibi bir gamzenin peşinde meftun olan eski adamlar kalmamış.
devamını gör...

normal sözlüğü kuran ekip.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: analiz işini azaltalım çocuklar)
devamını gör...

azgın erkeklerdir, hepsini yerun.
devamını gör...

yadsınamaz bir gerçek. hala daha genel kültür, kariyer falan kasan paçoz, entel, danteller var. güzelliklerine güvenmiyor ya da faydalanamıyorlar demektir bu.

şahsen beni bir kadının güzelliğinden başka hiçbir şeyi ilgilendirmiyor. ne de olsa güzel olmaktan başka her şey onu aşıyor. oralarda yoklar. zekaymış, akılmış falan, geç bunları.

bari orada burada onlyfanscılar şöyle para kazanıyor, böyle para kazanıyor diye ağlamasalar. güveniyorsan sen de aç bi onlyfans sen de kazan. seni tutan mı var bacım?

hasetten hep bunlar. güzel kadınların en büyük düşmanı çirkin kadınlar maalesef. uydurdukları namus kavramı ile rekabet etmeye çalışıyor gariplerim ama bize ne sizin kendi aranızdaki rekabetten?

ahlakınızı, namusunuzu alın, defolup gidin. biz de güzele bakıp, bakıp, sevap kazanalım.
devamını gör...

beyle mi? (elin güzelliğine odaklan)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

edepsiz, şerefsizler!

devamını gör...

ben memelere bakıyorum.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim