zaman tüneli

sevişmeden önce ayak başparmağımın üstündeki kılları cımbızla tek tek koparıyorum
devamını gör...

5 tane poine geçse 1'ini görmem. kafası yerde adam neyi görecek.
devamını gör...

cinsel uzvu 5 kere buzlu suya sokarım.
devamını gör...

ay hadi işşaallahh
devamını gör...

poline hanım'ı ve çoğunuzu yolda görsem tanımam. insan gördü mü böylesini görmeli. #3151690
devamını gör...

süper yapay zekaya sahip devletlerin vatandaşlarına aç, açıkta kalmasın diye pasif gelir bağlaması.
insan kaynaklı iş gücüne minimum ihtiyaç olması.
devamını gör...

ben ulurum.

çorapsız çiftleşemem.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

er kısmına havada bulup tavada yemek de yakışmaz. sofra kurdun mu efendi beylerin evvela gözünü doyuracaksın. rakıyı çektin mi iki de çengi gelecek. saz söz olacak. bunlar akçesiz olur mu hiç? misafirin soğan ekmekle ağırlandığı nerede görülmüş. gerçi bizi elimize cebimize attırmazlar çok şükür meclislerde sevilir sayılırız. lakin gerektiğinde paşa torunlarını, kaymakam beyleri soframızda ağırlamışızdır. erkek adam elini yancığına koydu mu altının şıkırtısı gelecek. o kadar.
devamını gör...

kedidir kedi.
devamını gör...

hayatımın en güzel yıllarıydı.
devamını gör...

modern çağın lüksü.
devamını gör...

ben tasarruf yapmıyorum.
devamını gör...

o fırıncı küreği elleri görmemek mümkün olmaz.
devamını gör...

hayırlara vesile olması gereken durumdur. kendisi bizleri görmek istemediğini bildirdiği için selam sabah vermeden uzaklaşılması tavsiye edilir.
devamını gör...

ruha bir kere nüfus ettimi
vazgeçilmez oluyor.
devamını gör...

etraf ruh sagligi bozuk kadin dolu. kac defa test ettik onayladik. yalnizligi bin kere daha iyidir
devamını gör...

ben sizinle cappy pulpy bile içmem.
öyle, söylemek istedim..
devamını gör...

son birkaç haftadır terapi odasında konuştuklarımız beni çok yoruyor ve hep ağlayasım geliyor. aslında bir yandan ağlayıp çözülmek ve içimdeki habis duygulardan bir an evvel kurtulmak istiyorum ama diğer yandan da ya ağlamaya başlayıp kendimi toparlayamazsam, terapistin karşısında darmadağın kalırsam diye çok korktuğumdan dudağımın üstüne iki parmağımla bastırıp ağlamamı biraz olsun azaltmaya çalışıyorum.

hele geçen haftaki terapide kendimi hüngür hüngür ağlamamak için zor tuttum. terapi biter bitmez koşa koşa tuvalete gittim, ne de olsa yalnızken hüngür hüngür ağlamak daha kolay...

ne kadar yüzümü yıkasam da fayda etmedi. kıpkırmızı bir surat ve gözlerim kan çanağına dönmüş halde asansörü beklemeye başladım. asansörün kapısı birdenbire açıldı. benim bu yüz-göz kıpkırmızı halimi gören kadın yanındaki adamı dürtüp beni gösterdi. terapiden herhalde fısı fısı bir şeyler dedi.

"ne sandın ablacım terapiye gitmek öyle mutluluk getiren bir şey değil, önce temiz bir yüzleşme yaşayacaksın. sana bunları söylemediler mi?" diyesim geldi ama diyemedim tabii ki*
devamını gör...

böyle yekten sözlüğe meme atmak zor geliyorsa öncesinde bana dm yoluyla gönderebilirsiniz. usul usul alışırsınız memelerinizin resmini çekmeye, yüklemeye, başka insanlara göstermeye. yeterli tecrübeden sonra sözlüğe de salarsınız.

meme atmaya alışmak isteyen hatunlar eklesin.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim