zaman tüneli

ankara'da farabi sokak civarlarında bir bardır.

system of a down denen deyyusları çalmışlardır. şarkıyı değiştirmelerini istediğimde maalesef yapamayız dediler.

gitmeyin, tavsiye etmeyin. boykot edelim.
devamını gör...

her neyse.
(bkz: özdemir asaf)
devamını gör...

afiyet olsun yarenler. gece olup efkâr bastı mıydı yürekteki yangına su vermek icap eder. bu yangının suyu da rakıdır, meydir. vesselam.
devamını gör...

hiç şüphesiz korkusuz korkak filmindeki sansar selim rolüyle oskarlık performans sergilemiş olan sinema sanatçısı.
devamını gör...

ben tulumdan elendum, uflemeli çalgilari sevmeyiler, hofff!
devamını gör...

iki dizeyse bu beyit olur, en iyisi sen 2 mısra daha yaz şiir olsun. yine olmadı, şimdi de dörtlük oldu. 4 mısra daha yazman gerekecek yani.

tamam tamam 2 mısra yazsan da bu da şiir olarak anılır, beyit, dörtlük bunlar şiirin alt kümeleri.

(bkz: kendi kendine muhalefet olmak)
devamını gör...

zamanında bunlara meftun olmuş bir efendi bey gelmiş idi dam altına. sabah namazıyla başlar yatsıya dek bunlarla hemhal olur, dinler kendince efkarlanır idi. dedim getir hele, ne dinlersin böyle mecnun gibi bunları. baktım altına taytı çekmiş bıyıklı bir zibidi terennüm eder parçaları. hatta bir parçada etek giymiş, elinde ecnebi usulü bir elektrikli süpürge afedersin avrat gibi raks ediyor idi. lakin gelin görün ki bu deyyusta bir ses var, ne görülmüş ne duyulmuş. nameleri gırtlaktan öyle bir okumayla okuyor ki. ses etmedim, dam altı zordur; laf çıkarırlar, söz ederler. ama aklıma gül yüzlü silvam geldi mi ranzada gizli gizli dinlemeye başladım. bu zat zaten ecnebi değilmiş, hindu imiş ataları, ismi faruk imiş. dedim o sebeple yanık yanık okuyor, zamanla kanım ısındı. rahmetli ölmüş zaar, üzülmedim desem yalan olur. yanık sesli, mazlum bir genç idi.
devamını gör...

iki gündür roketi taktı uçuşa geçti. belki de aft veya yay fonu almanın zamanı gelmiştir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bilimsel değil sadece hisler.
devamını gör...

lisede bünyemde barındırmaya başladığım (para kısmı hariç) özelliklerdir.

kafayı gitara fazla taktığım için kızların o dönem gitar çalan erkeklerden hoşlandığını fark edememiştim mezun olana kadar.

fark etsem de bir şey değişmezdi gerçi bizim okulda kızı da erkeği de maldı.

edit: hocam kriterlerde kas da varmış. bende yok valla. atlamışım orayı.
devamını gör...

saçlarını yol getir şarkısındaki nakaratı git ara vur getir diye biliyordum, bundan dolayı bana memati bile dediler, utanıyorum kendimden, hoffff!
devamını gör...

zengin kahkaları içinde farklı bir yere sahip olan kahkaha türüdür.bazen kaşları çatıp kızacakmış gibi yaptıktan bir saniye sonra kahkahayı patlatması kahkahayı özel kılan detaylardan biridir.
devamını gör...

hep bir fincan kahvenin marifeti bunlar.
devamını gör...

çuk ayip.
devamını gör...

bir arkadaşımın sürekli yaptığıdır ne yapıyor o arada çok merak ediyorum, adam her yazdığıma bir gün ve iki gün sonra dönüyor mektuplaşıyoz gibi sanki mübarek.
devamını gör...

daha karpuz keseceğiz...
devamını gör...

neyse
devamını gör...

yalnızlık zehirdir. insanı yavaş yavaş öldürür. ölüm psoiıkolojınıze ve bedenınıze ayrı ayrı çöker.

yalnız kalma eşiğine dikkat etmek lazım.
devamını gör...

sabahın köründe kalkmayacakmışcasına takılan yazarlardır. oh, hayat size güzel be kardeşim. bu gamsızlık güzel.
devamını gör...

uzun bir süre "oh no, not me" kısmını "romayı kim yaktı? valla ben yakmadım." repliği ile özdeşleştirmiştim:

"who sold the world ulan.
valla not me."
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim