zaman tüneli

ben sözlüğe gelmeden epey önce yazmış olduğu arkadaşın ölmesi başlığına ait entrysinden çok etkilendiğim yazar. epeydir burada olmama rağmen mahlası da tanıdık gelmedi ama eskilerdenmiş. yaşam içindeki hareket noktalarımız aynı düşmese de yazdıklarındaki duyarlılığıyla ''allah iyi insanlara denk getirsin'' dedirtti.
devamını gör...

sözünde durup sözlüğü terk eder umarım.
devamını gör...

ekodan kurtulmuş olacağız.
hadi inş...
poineyi özledi ama bir türlü yanına gidemiyor çünkü.
devamını gör...

olum ben bu filmi yanlışlıkla 2. kere izledim ya. filmin başından beri "ulan ben bu filmi izledim mi?, bu sahneyi biliyorum, şu sahneyi gördüm" vs diye diye en sonuna gelince hatırladım izlediğimi. hayatımda ilk defa izlediğim bir filmi unutmuşum. yaşlanıyor muyum yoksa ilk izlediğimde sarmamış mıydı film diye merak ediyorum. ulan keşke yüzüklerin efendisini de unutsam böyle ya.

güzel filmdir ama imdb puanı bi tık fazla, 7.3 değil de 6.9 falan. 0.4 puan bir filmi çok etkiliyor arkadaşlar.
devamını gör...

ah benim güzel kızım…üzülüyorum sana, acıyorum da zaman zaman. odanın her yerinde saçların,
artık bir el onları sevmediğinden, kırılıp dökülüyorlar.
bazen sol elin sağ elinden tutup kaldırıyor seni, hadi gidelim diyor ama onu da dinlemiyorsun. sahi, niye böylesin sen?

gülmekten kırışan dudak kenarınla ilgilenen insanlara,
gözlerinden akan yaşları göstermeye çalıştın beyhude bir çaba. görmediler, duymadılar, bilmediler… parmak uçlarınla gözlerinin olup olmadığını yoklarken utanmadın mı kendinden? sahi, nasıl böyle oldun sen?
devamını gör...

gözüm üzerinde. *
akrebin gözleri akrebin akrebb...
devamını gör...

nerde manyak var bizi bulur abv. yetti he.
devamını gör...

zamanında not defterime yazmıştım, hatta duvara astığım motto. sonra merak ettim araştırdım. deep web'in 17 katmanında. gizli arşivlerde. hatta schopenhauer'in bir mektubunda bile rastladım buna. meğer sözlük bu ifade ortaçağdan kalma ''ruh törpüleyiciler'' diye bilinen gizli bir cemaatin mottosuymuş. wish thou finitely, yani kabaca ne fazlasını iste ne azını. ne varsa o kadarını dile. insanın hayallerini törpüleyen, umutlarını budayan az önce götümden uydurmuş olduğum bu meşum sırdan herkesi haberdar etmek istedim. lan ne demek olacak oğlum? sen de boş boş okuyorsun allasen. tabii ki what the fuck'ın kısaltması.
devamını gör...

2019 öncesi tarama yapanlar… oraya frenkler girdi. gecmis olsun.
devamını gör...

yalniz gey degil gay yazilir alfanin a ´siyla
devamını gör...

o drama oldugunda hangi yildiz kaydiysa artık
devamını gör...

gozlerime bakarak yalan soylendiginde onume geçen doga kanunu

daha anlamli anlatayim
gozloromo bak gozloromo sono porolorom sono molloto rozol mo olcom kitop okdom bon
devamını gör...

yapmam yaptirmam
devamını gör...

bugün döndüm. biraz uzak. karanlik. fena değil. merkür daha iyi gibi geliyor. bazen rétro yapiyor drift yapiyorsun falan…
devamını gör...

sirlarini tanim yapma sorunsali
devamını gör...

vad di fak okunur
devamını gör...

cs oynarken sık sık kullanırdım ruslar sağ olsun
devamını gör...

what the fuck kısaltmasıdır. şaşırdığımda otomatikmen kaçar. wat da fak bro? wat da fak! neys’…
devamını gör...

güldüren söz. ilk defa duydum.
devamını gör...

vampir öldürme ve şeytan çıkarmada kullanımı oldukça yaygındır.
en azından kutsal sudan daha mantıklı .

mumyalara veya zombilere karşı fayda etmez
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim