zaman tüneli

#4065967
kişisel damak tadın kalkanı beğenmemiş olabilir, buna saygı duyarım tabi ama bu denizlerin en lezzetli balıklarından olduğu gerçeğini değiştirmez.
ustasına denk gelmemişsindir, genellikle kötü yapan bir yerde yemiş olabilirsin vs...
bunu yiyen 100 kişiden 90'ı bayılır.
zaten kg bazlı pazarlama fiyatı da lezzetine istinaden belirlenir. yoksa avcılığı/yakalaması zor bir balık değildir.
devamını gör...

tabi efendim ben şimdi bu tarz leş beslenme türüne 3 aydır uzağım ama size böyle bir sorunsalın vehametinden bahsetmek istedim. şimdi elin çekik gözlüsü bizim coğrafi işaretli avcı böreğimizin tarifini çalmış ve kıymalı sebzeli çin böreği yani nam-ı rezil-ü rüsvan spring rolle dönüştürmüştür. işbu entrynin akabinde cimere bir şikayet döşeneceğim, yetmezse avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağım ama cimer aihm'i döver bence, eed.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yav şuna lezzetli demeyin.
siz zenginsiniz belli.
rakı balık için o piti piti yaptım kendisine.
rakıdan soğuttu.
devamını gör...

1 - karadeniz mezgit (tartışmasız lezzet)
2 - kalkan
3 - lüfer
4 - kar suyunu yemiş hamsi
5 - barbun
6 - sarıkanat (lüfer'in küçüğü)
7 - levrek
8 - çinekop (sarıkanat'ın küçüğü)
9 - iskorpit
10 - palamut
devamını gör...

(bkz: eod)
devamını gör...

neyse biz yatalım artık.
devamını gör...

(bkz: yazın mutlu olan herkes.)
devamını gör...

abi sen abdülseyidbincabbarı gördün mü hiç? görmeden konuşuyon.
makedon göçmeni kuvvetle muhtemel.
devamını gör...

günden güne erittiğim bir bira göbeğim olması gerçeği.. az kaldı.. acı yok roki, eed.
devamını gör...

sence nerede? dmdmdm.. saracak neden olmayınca çaylak da olmaz bu sözlükte.. bazıları yaralı.. ah yavrumsular benimsiler.. eed.
devamını gör...

ben de kaldırdım. güzelliğimle değil yazarlığımla öne çıkmak istiyorum.
devamını gör...

iko, rbf, çok afedersiniz ayı gibi yazarlardır.
diğerlerini bilmiyorum
devamını gör...

sözlükte 30 küsür insan yok aslında ama foto atınca o kadar beğeni geliyo. bir anda nerden peydahlanıyo bu yazarlar bilmiyorum lakin ben kaldırdım o en beğenilen tanımları.
yazarlığıma gölge düşürüyo.
devamını gör...

başkasının kedisini severim ama gidip evde kedi bakamam. korkuyorum bazen. hele durup dururken karanlıkta bir noktaya kitleniyorlar ya... gel de uyu anasını satayım.
devamını gör...

en sevdiğim şeydir. "günü kaçırdın" , "erken kalkan yol alır" , "günün bereketi kaçıyor" , "uykunu düzene sok" diyenlere inat böyle devam!
devamını gör...

yapmıyolar hani sahiplencek çaylak yok mu gelsin karşılığında kahve servisi istiyom.
gerçekten çaylaklar nerde?
devamını gör...

şurada ilk 10'u saymışlar...lan bekle bekle benimki çıkmadı... tam 1. sıraya geldi hopppp lagos ........hayatımda bir kere yedim, o bir balık değil, başka bir şey.

www.youtube.com/shorts/xj3V...
devamını gör...

bel çantası modeli de var ama henüz türkiye'ye gelmedi.
(bkz: göbek tasarımlı bel çantası)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

atom numarası 74.
devamını gör...

lüferle, levrek balıktır. diğerleri teferruat.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim