zaman tüneli

çünkü bize güzel olmak gibi bir borçları yok.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hem futbol hem basketbol açısından muazzam karşılaşmaların yaşanacağı, bütün bir cennet ahalisinin iştirak edeceği maçlardır.

west conferance ve east conferance gibi bir ayrım olacak mı yahut orada da uefa gibi bir kurum olacak mı merak edilesidir.

maçların oynanacağı mekanın “heaven arena” olacağı malum ama esas final için “wembley heaven” tarzı bir şey inşaa edilmelidir.

dipnot: amed destekçileri de gereksiz holiganlık yapanlar maçlara alınmayacaktır, onlar için (bkz: cehennem all demons)
devamını gör...

doğruluğu ya da yanlışlığı kişiden kişiye değişebilen mesele. evde, okulda, iş yerinde, yolda, hastanede vb. insanların bir arada bulunduğu her yerde kurallar vardır. bu kurallar, düzenin sağlanabilmesi için herkese yönelik oluşturulur.

herkesin kurallara uymasını isteriz ama iş kendimize geldiğinde o kurallardan muaf tutulmak için türlü alengirli yollar aramaya başlarız. kural başkasına uygulanırken düzen, bize uygulanırken haksızlık oluverir bir anda. kurallar hatırlatıldığı için psikolojiler bozulmaya başlar.

oysa bir kurumda ya da toplulukta kurallar herkese aynı şekilde uygulanmadığı ve gerekli disiplin sağlanmadığı sürece bir şeylerin gerçekten düzeleceğine inancım yok. düzen kusursuz olmak zorunda değildir ama kişiye göre esneyen bir düzenin de adı düzen değildir.
devamını gör...

çok tatlı ve komik biri .
sözlükte kendi tarzı olan az yazardan birisi... güldüren bi mizacı var, okuması çok keyifli.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

muhabbet kuşu kafesi.

para mara umurumda değil, geçende kendi kendine kafayı sallayarak beni taklit edip, “gel buraya” dedi.. yeter o bana.
devamını gör...

oyuncak araba mı bu ileri geri ileri geri.
devamını gör...

olabilirdi.. çok kırdığım yanlış yaptığım kişiler oldu..
devamını gör...

koskocaman cennette de muhakkak bir sözlük vardır elbette.

teknoloji bu kadar gelişmişken, her gün yeni siteler ve teknolojik cihazlar meydana gelirken o muazzam diyarda 200-300 sene önceki anadolu yaşamını yaşamayacağız herhalde.

oradaki suserlar bize mektup gönderse, oraları anlatsa hem sözlük canlanır hem de zaman ve mekanlar arası bir bağlantıyla yeri göğü inletiriz.

gerçiiii.

oradan mektup atan yazanlara sulananlar, oradaki yazarlara fotoğraflarını atanlar yahut “x yazarın cennetten açtırttığı fake hesabı” tarzı tespitlerden geçilmezdi sözlük.
devamını gör...

kış gelirken kışlıklar, yaz gelirken yazlıklar... evdeki bütün gardroplar, ayakkabılar düzenlenir. düzenlenirken gardroplar temizlenir, oralara el değmişken, ev de elden geçer...
devamını gör...

klimaydı bir süre.. bakalım ilerisi neler getirecek..
devamını gör...

sosluysa yoğurtlarım, sadeyse yine yoğurtlarım. yoğurt adamdır.
devamını gör...

tek ben mi okan başlığı diye düşündüm ama yanıldım
devamını gör...

oo mangal var mı mangal misss
devamını gör...

"önemli olan(çaylakyazar)" bu konuda bir şey yazmadığı için yazılımcısına teşekkür ederim. iko, bu bot'u silmeyi neden düşünmez?
-tunalıda yürüyüp,
-nöbetten çıkıp,
-kahve içerek
daha ne kadar sinir bozacak?
devamını gör...

#4067923

bazı kaynaklarda cennette bir pazar kurulacağı, cennet ahalisinin de bu pazardan kendilerine huri seçebileceği anlatılır.

ayrıca gene kaynaklara göre (tasavvufi ve bir takım hadisleri ele alıyorum) cennette insanların sevdikleriyle beraber olacaklarına da işaret edilir.

cennette dünyevi duygular (azgınlık, kıskançlık, oburluk, açlık, öfke) gibi şeyler olmayacağı için de bir erkeğin eşinin ona verilen bir huriyi kıskanması durumu da mantık dışı olur.

gerçi daha bundan 100 sene önceye kadar birden fazla eşi olan bir erkek gayet normal görülüyor hatta “ne iyi ettin de aldın o karıyı” şeklinde güzellemelerde bulunuluyordu.

tabii işin aslını cennetten bize mektup göndermesini dilediğimiz suserlar bilir :)
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

o sırada eşi:
- hayatım bir saniye dursan, bak melek bey bir şey anlatıyor. evet, gılman diyordunuz???
devamını gör...

zaten vatana ihanetten hapiste olan cia casusu dur kendisi.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim