zaman tüneli

tabii ki pokemon evreninde var olmayan insanlardır, pokemon seçerken gönüle göre değil mantığa göre karar verilmelidir, eed.
devamını gör...

soyunmayan çaylak yazarları dışlasak mı n'apsak bişi olsa...

memesini görmediğimiz çaylağın, yazar onayı olmamalı bile bence.

haksız mıyım fdsfsdfs
devamını gör...

#4075281
koleksiyon olmasın o. pek karışmam yazım yanlışlarına da, bağlaç olan de da'yı ayıramayanları linçlediğinizi düşününce belirtmek düştü bana da.
devamını gör...

çok yüz verdik bunlara.
ne bir public fotoğraf atma var, ne dm'den nude atma var .
ayrı bir sol framede birbirlerini yalasınlar.
devamını gör...

böyle espri yaptın mı yarıla yarıla güler, ah kocasının gülü, ah canım minnoşum, her yaptığını, her aksiyonunu açıklar, z raporu verir, ee bu işler karşılıklı tabi. iyilik bulaşıcıdır, eed.
devamını gör...

bence de soyunabilirler. ben okeyim bu duruma. biri okan'ın gözlerini kapatsın sadece.
devamını gör...

soyunsalar keşke. yoldaş, kod adlı site sahabı, demek istemiyorum ama kuzenim..

çok zor. şu an viskisini çekmiş, cima eylemiyorsa bişi bilmiyorum. lanet olsun.

mesaj atarsın, 5 ay sonra 'ee noldu' diye cevaplar. rezil herif.

soyunanlara karşı bir hassasiyeti var. iko falan 'abi yine domalanlar olmuş' diye haber uçuruyor. hemen geliyor.

malesef böyle. meme açmayanın yazarlığı kilit son 5 aydır. sısısıs
devamını gör...

bizim evde. annemin menemeni üstüne yemedim şu ana kadar.

canım anam.
devamını gör...

sermayenin sömürü enstrünmanı beyler, sen ben hepimiz, emeğimizin karşılığını burjuva hevesler için burada harcıyoruz.

ve bu faşist müessese toplumsal ahlakı bozuyor, artık senin hayatı kolaylaştırıcı bir fikrin, kemikleşmiş toplumsal bir problemi tahlilin, idealin, kavgan, ruhunun sessiz çığlığı filan hiç bir başarı elde edememiş, yüzünü dahi 50 kat filtrenin arkasına gizleyen bir kadının görseli yanında çok sönük kalıyor.

olaysız dağılalım bu utanç hepimize yeter.
devamını gör...

kıl olduğum kimselere sarfettiğim söz öbeği, eed.
devamını gör...

söylediği, yaptığı dikkate alınmayan kişiler için söylenir.
devamını gör...

burası demokrasi ile işleyen bir sözlük. anket açarız, çoğunluk karar verir. baktık olmuyor
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

destur. s
devamını gör...

neredesin bee fav moderatörüm.. yıllar geçti yoksun.
devamını gör...

#4075288
dünyadaki bütün kokmuş, çarpık çurpuk ayaklar senin olabilir dostum. bize bilek üstü lazım.
devamını gör...

uzun yazınca ikna oldum. sorunlu ve hastayım #4075288
tedavi için psikoloğa mi gitmek gerekiyor medrese, tekke gibi yerlere mi sayın hocam?
devamını gör...

kara para aklamanın siyasi versiyonu.
devamını gör...

bu başlık sayesinde kadın ayağından etkilenmeyen arıza, cinsel açıdan sapmış erkeklerin olduğunu dehşet içinde öğrenmiş bulunmaktayız. bacaklardan etkilenmemek nasıl ki psikolojik bir sorun ise erkekler için, ayaklar için de durum aynı.

ayaklar kadınların cinsel uyarım noktalarının en kuvvetli olduğu erojen yerlerdendir. bacaklardan bile kuvvetlidir bu açıdan. bu yüzden kadınlar özellikle ayak tabanlarını erkeklere değdirir veya üzerinde gezdirir. erkeklere yaranmak için değil, kendileri haz aldıkları için. yapılan ayak masajıyla kadınlar kolaylıkla orgazma bile ulaşırlar.

kısacası sağlıklı bir erkek için kadın ayağı erojen ve estetik alanıdır. zaten ayaklar bacağın parçasıdır ve de tabanıdır. yani belden üst bölgedeki kalçaya denk gelmektedir.

kadın ayağından hiç etkilenmeyen bir erkek cinsel açıdan sorunludur, hastadır.
devamını gör...

2000li yıllarda çikolatasının çok hoş nasıl desem kokulu bir tadı vardı, içinden çıkan oyuncaklar bile şimdiki gibi biblo gibi değildi, zemberekli çek bırak arabalar bile çıkardı.
devamını gör...

çaylakların karması olması da başka "iptidailik". karma puan yapmak için üye olmak gerekmeli aslında ama kim kime dum duma sözlük işte.

yeşile boyanma işine gelince sadece listelerde yeşil oluyor nickimiz. mesela "online listesi", mesela "puan tablosu", mesela "istatistik listeleri" vb.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim