zaman tüneli

şaka şaka hemen kızmayın.
devamını gör...

olayın arka yüzünde yoldaş darbeci yazarları tek tek arayıp geri gelmeleri için dil dökmüş ve bazı yazarların uçurulacağına dair gizli sözler vermiş. bence hemen inanmayın başarısız olduğuna. aralarından biri gizli modaratör yapılacak mış gibi bir söylenti de var ama onun kaynağı sağlam değil. ilerleyen günlerde sonuç ve etkilerini göreceğiz...
devamını gör...

yarın cikaricam kisliklarla beraber.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

good luck’ı da alın aranıza birdahakine. onun tayfa gidince öksüz kaldı.
devamını gör...

ben sigara içmenin yasaklanması konusuna bir şeyi yasaklamak onu çözmeye katkı sağlıyor mu noktasından bakıyorum.

siz insanlara sigara içmenin sonuçlarını kendilerine olan zararını anlatamıyorsunuz. onlar da çocuklarına bu nedenle anne babalık bağlamında yeterli etkiyi sağlayamıyor.

sigarayla mücadele etmekten daha önce yani sigara yoluyla önce kendini sonra da çevresini pasif içici olarak yavaş ve sancılı bir ölüme mahkum etmenin kötülüğünü anlatmaktan önce çocuklara arkadaşlarını pompalı tüfekle öldürmemenin gerekliliği öğretilmeli.

hukuki açıdan bakarsak, yasaklı maddeleri bile engelleyemeyen sistem görece daha masum olan sigara satışını nasıl engelleyecek.

2040 yılına kadar ekonomi düzelecek mi, en yüksek vergi alınan alkol sigara gibi kalemleri gerçekten yasaklamak mümkün mü yoksa bandrollu sigarayı almayan ama kaçak sigara alanların yaratacağı gelirden kazanç sağlamak isteyen yeni bir iş kolu mu üretilecek.

zaten kaçak sigara ve tütün var ama hala aşırı pahalı da olsa hemen herkes bandrollu ürün alırken diyelim 2040 oldu veya kredi kartıyla satın alındı.

çocuk büfeye gittiğinde adam kendi kartından geçirip elden nakit alsa ne olacak, bu kadar sigara içmen mümkün değil mi diyeceksin.

tarihin en büyük vurgunu konuşulurken kimseyi ifsa edemeyen sistem ancak halkı bakın sigarayla mücadele ediyoruz çocuklarımızı koruyoruz masalını meydanlarda anlatır.
devamını gör...

darbenin iyisi kötüsü olmaz. netice bir fikir savunduk, 3 te 1'i gerçekleşti. sıra ötekilerde.
devamını gör...

salatın tekrar zayi edildiği mücadele.
kur'an'da namaz yok dediğimizde şaşırmayacaksınız o zaman. "kimse bilmedi de sen mi bildin!" haklı bir sorgulama değil. bunlar aynen kur'an'da belirtildiği gibi atalarından gördüklerine uyuyor. ayetlerden öğrenmek yerine ayetleri geri üflemenin sonuçları...
devamını gör...

muaviye'ye "büyük devlet adamı, yezid'e kahraman din savaşçısı diyen de "akıl" olabilir mi?

hep na-akil. hep ne-akıl.
devamını gör...

üçüncü poine moine saldırısı ne zaman gerçekleşecek merak ettiren darbedir, ewd.
devamını gör...

#4085374 sen de sus be.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

o bardak kırılmazsa rahat edemiyorlar heralde. saygısızlığın vücut bulmuş halleriler.
devamını gör...

hak yolu her zaman iyidir, eed.
devamını gör...

biraz daha kışkırtılsak darbederdiniz de işte neys’ olmadı.
devamını gör...

ibn-i abbas isimli bir sahabeden aktarıldığı ve hadis kitaplarında yer aldığı kadarıyla hz. muhammed, kadına benzemeye çalışan erkeğe ve erkeğe benzemeye çalışan kadına lanet etmiş.
benim merak ettiğim, bu söze doğuştan efemine erkekler ile doğuştan erkeksi kadınlar dahil mi?
eğer değilse, o zaman doğrudan travestilik lanetleniyor bu hadisle.
t: islam peygamberi hz. muhammed'e ait olduğu söylenen bir sözde gerçekleşen hadise.
devamını gör...

daha midi gelmedi ya. hofff seni var ya #4085359
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

millet hala denize giriyor ya. kafayı sıyıracağım.
devamını gör...

puhahahahahahahaa neyse devrim dediğin biraz da deneme yanılma işidir. engebelidir, dolambaçlıdır, sarptır. bu sefer olmadıysa canınız sağ olsun. bir dahaki sefere artık.
devamını gör...

sırf bu yüzden cehenneme gideceğim...
devamını gör...

devlet eliyle halka pompalanan "tütün kullanımı" çıkardığı sağlık sistemi faturası büyüyünce tu kaka oldu*.

çağ bu minvalde. artık tütünden uzaklaşanın daha huzurlu olacağı zamandayız.

hatırlarsanız; eroin de bir ağrı kesici olarak satılırken bir zaman sonra tu kaka oldu. şimdi baş belası, adı bile huzur kaçıran şey.
devamını gör...

imalattan kusurlu ürün: adn bahçesinden defo nedenli atılmış bir soydan yürüyen meyveler.

tadından yenmez.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim