zaman tüneli

valla moruk, sözlüğün yaş ortalaması... neyse gençlik iyidir ya, demi
devamını gör...

benimkini beğenmedim, yenilensin
devamını gör...

#4098849#4098852#4098870

devreler yanacak. bizim "yapay zeka" kaçak yapmaya başladı. yönetim alo.

yoldaç bi bak şuna, "resetle" falan...
devamını gör...

yazın bittiğinin anlaşıldığı o an. net. kesin. sorgusuz. tartışmaya kapalı.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
sağır olmuşum
sol tarafımdan konuşmayın duyamıyorum
devamını gör...

yaaa bu benim başıma geldi. bilmezsiniz bir gün burada algı yönetimi ile kendi kişisel problemi olan biri diğer yazar arkadaşı seri bir şekilde zorbalanmıştı öyle bir zorbalanmıştı ki okuyanlar sonradan görenler durumu bambaşka yorumlamıştı.

özelden zorbayalan kişi ile yaptığının yanlış olduğunu söylerken beni engelleyip cevabını başlık açmıştı. zeka küpü. çok da popülerdi.

bence de tribünlere oynamak. tamam sen haklısın yani ne yapalım.
devamını gör...

hüzün ve eğlence bir arada oluyor ya. mekanın o sezonki son gecesinde, elde viski, movin' to the sun dinleyip sallanırken sağı solu mu keselim yoksa o sezonu kafamızda süzelim mi arasında gidip geliyoz.
devamını gör...

bir nefer gibi cepheyi terk etmeme sebebimiz.

neyseee artık açığa çıktığına göre bir kere de buradan teşekkür edelim.

yalnız ben ikinci bir hediye daha bekliyorum. kıığğpsss.
devamını gör...

bu ayki hediyeyi beğendim. yalnız yönetimden ricam önceki aylarda kullanmadıklarımız lütfen bir sonraki aya devretsin.
devamını gör...

görüyorum arada oluyor bu. özelden mesajlaşırken sinirlenen taraf durduk yerde başlık açarak laf sokuyor karşı tarafa. taraftar desteği istiyor.
devamını gör...

(bkz: sen kendini kimlerle mukayese ediyorsun ibrahim)

ben enes batur izlemem.
devamını gör...

cok sıkan mevzu. sahsen 11 seneye yakin, 10.5 senedir enes batur faniyim. lakin mesela su son 2 videodur bakirkertenkele31 denen gicik, sive komedili sacma sapan elemanla video cekmeye basladigindan beri, bakirkertenkele31 denen elemanin 10 yasindaki ordusu 'umut icin toplandik ehehehe, bakir kertenkele icin izliyoruz hehehehe' diye yorumlar atiyor.

yahu lan siz resit degilsiniz. enes batur video cekmeye basladiginda siz ya yoktunuz ya da yeni dogmustunuz. bakirkertenkele izleyicisi oldunuz diye havali mi oldunuz, zigot ordusu. enes batur dediginiz adam youtube'un babasidir. degil ruhi, 40 ruhi gelse de bu boyle kalacak. nokta. evet.
devamını gör...

anlık modum tam olarak böyle

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bir ses. görseldeki hareketi yaparak bu sesi çıkartabilirsiniz

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

oud for greatness neoyu koklamaz olaydım; kulak arkasında, vuff.. narkotik
devamını gör...

ben olsam yarın yine denemezdim. seni ekmememiş ama bu kafayla o arkadaş çok yaşamaz heheh..
devamını gör...

canım ponçiklerim deyzeniz süslendi. şekil 1 a

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

mekana arkadaşı ile buluşmays gitti şelil 2 a

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

şarabını güzelce içti. arkadaşını beklemeye başladı. 15 dakika geçti ses yok 30 dakika geçti ses yok. 1 saat geçti. öncesinde arkadaşına mekanın adını attı. bardayım dedi.

arkadaşı ile 1 saat sonra konuştuklarında. bambaşka iki barda iki yalnız insan olarak takıldıklarını anladı. arkadaşı barın ismine benzer başka bara gitmş.


sonra buluşma iptal oldu. deyzeniz bir şarap daha içip evine gitçek. böyllesine b.kımsu bir buluşma oldu. yarın yine deniycez. hadi inş.
devamını gör...

yengeç ben birçok kez denedim, en güzel ve anlamlı hali kızartılmış yengeç eti. eskiden satan mekanlar vardı, ekmek arası yengeç tava falan en azından, artık bulamıyorum.
devamını gör...

denemeyi çok istiyorum ama en çok salyangoz denemeyiii. düşüncesi delişız geliyor.
devamını gör...

eheheh bir prenses erkek vakası daha, olm bizim zamanımızda böyle şeyler olsaydı orgy partisine dönerdi benim öğrenci evi sısısısı.. olay sakarya üniversitesi kampüsünde geçiyor, ulan o kadar haftasonu sınava gittik geldik geçtiğimiz senelerde, herhalde beni iri yarı gördüler saldıramadılar heheh..
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim