geçen biseksüel arkadaşım ailesine 27 yaşından sonra bi olduğunu söyledi. biz aman kızar mı evlatlıktan atar mı derken son derece makul bir şekilde karşıladır. tr standartları içerisinde en azından. babası hormonal bozukluk vardır tedavi ettirelim falan demiş ama yani bu tedavi edilecek bir şey değil ki ya. lgbt aşısı falan pek duymadım.
sonra bi aklımdan geçti ulan acaba benim çocuğum bunu dese naparım diye.
kızım dese valla alnından öper kutlarım. doğru tercihi yaptın napacan sen kıllı erkek şeysini…
oğlum dese şöyle bi omzuna elimi koyar. olm bak emin misin derim. eminim derse önce bi karıya götürürüm hala eşcinsel kalırsa o vakit nejat işler hayırlı işler…
dün akşam istanbul küçükçiftlik parkta gerçekleşmiş konser. eski megadeth gitaristi marty friedman da şansımıza bu konsere konuk olarak geldi ve kendisini dinleme şansı bulduk. aslında başta megadeth ile beraber sahneye çıkacağını bekliyorduk, kendisinden bi tornado of souls solo dinlemeyi umut ediyorduk ama maalesef solo olarak çıktı. yine de her şeye rağmen asıl konser başlamadan önce boş boş beklemek yerine oldukça keyifli vakit geçirdik ve reisi dünya gözüyle görmek nasip oldu.
marty ile beraber sahneye çıkan diğer kızlar da çok iyiydi. özellikle o davulcu sen neysin öyle ya, valla aşık oldum.
saat 21.30’a yaklaşırken nihayet megadeth de sahneye çıktı ve bize gerçekten harika bir müzik şöleni yaşattılar. dave mustaine dedem gerçekten yaş yetmiş ama iş bitmemiş. hala takır takır çalıyor söylüyor yemin billah allah gibi adam. popüler şarkılar haricinde çalacağından emin olmadığım ın my darkest hour ve trust’ı dinlemek de benim için gerçekten güzel bir şans oldu.
gel gelelim kötü yanlarına. ön saflardan yer kapmak için güneşin alnında 4 saat sıra bekledim ve yemek dahi yemedim. nihayet içeriye girdiğimde açlığımı gidermek için 4 bira içmek çok akıllıca bir fikir olmadı. zira marty çalarken ön saflarda iken ara sırasınsa midem bulanınca tuvalete gitmek zorunda kaldım ve döndüğümde alan o kadar sıkışıktı eski yerime dönemedim ve öfleye pöfleye daha arkalardan izlemek durumunda kaldığım yetmediği gibi sıraya kaynak yapma suçlamasıyla kavga ettim. ama tabii ki burada hata sonuna kadar benim. en azından megadeth sahneye çıkmadan önce dönebildim ki bir şey kaçırmış olmadığım için şanslıyım yine.
sahne konusuna gelirsek küçükçiftlik park rezaletleri bitmez. ses kalitesi berbat olmasa da mustaine’ini sesini zar zor duydum, sözler pek anlaşılmıyordu. geçen sene gittiğim parkorman’daki judas priest ile mukayese bile edilmez. bunun dışında gelen gelen kitle de bir o kadar beni rahatsız etti.
anası babası ile gelen ergenler, iki üç şarkıdan başka bir şey bilmediği kilometre öteden belli olan poserlar, konser boyunca telefonu ortadan kaldırmayanlar derken oldukça düşük enerjili bir kitle ile karşılaştım. ben başıma güneş vurmuş, midem bulanık haldeyken bile bunlardan daha enerjiktim. diyorum demesine tabii ki ailesi ile gelen genç kardeşlerimde suç yok. neticede genç metalcilerimizi seviyoruz. sıkıntı bunların yanındaki bunaklarda.
duyduğuma göre daha ön saflarda mosh yapmaya çalışan gençler olmuş moruklar da bunlara kem küm etmiş. elemanlar yılda bir kere konsere zor geliyor bırakın yapsınlar. metal konser kültüründen zerre haber olmayan heriflerin dolup taşması beni çok gıcık etti şahsen.
yine de tüm aksiliklere rağmen büyük bir keyifle dinledim. vokal olarak hatalar olsa da enstrümantal açıdan orgazmik bir deneyim oldu. buradan tekrardan megadeth’e teşekkürler.
mustaine emekliye ayrılmadan evvel istanbul’da son bir kez çalacağını duyurdu. konseri kaçırmış olanların bilgisine ve gitmek isteyenlere duyurulur. bir sonraki konser son şansınız olabilir.
acayip tatlış olduğu için bu miniği kucağıma aldım. büyük hata. boynuma tırmanması, elime saldırıp ısırması mı dersin tam bir melek yüzlü canavar çıktı lol.
valla birkaç güne kadar manifest diye bir grubun varlığından haberim yoktu. hatta bayağı da popülermiş, arkaaşlarım gelip oha ya nasıl bilmiyorsun falan dediler.
önce baktım bizim iktidar ve de yobazları sarmış bunlara. sosyal medyadaki yorumları okuyorum şöyle, karşıma çıkan yorumlar felaket. herkes takdir etmiş, alkış tutmuş, helal olsun demiş cart curt. ben bir pis ayar oldum tabii, sonra bir de baktım grup yorum denen terör destekçileri de buna destek çıkmış. bundan sonra en büyük manifest fanı benim a. koyayım.
bizim bu milletten bir halt olmayacağını biliyorum zira burada sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, senin sevmediğin şey ölsün zihniyeti hakim. ancak o yılan gelip bir gün kendilerini de sokarsa akılları başına geliyor, o vakit de her şey için çok geç oluyor.
sigara, alkol gibi bağımlılıkları olan insanların bırakmamak için sarf ettikleri meşhur bahane. aslında işin özü, ben de sigara ve alkol içen biri olarak bu bahaneyi çok sağlam buluyorum.
neticede hayata bir kere geliyorum, öyle çok uzun yaşayım diye bir derdim de yok. neden içmeyeyim ki? anlık zevklere göre yaşıyorum hayatı. sonra beni eleştiren çoğu adama bakıyorum. efendim paketlenmiş ürünler mi dersin, gazlı içecek mi dersin, ekmek hamur mu dersin, çikolata şeker mi dersin hepsini tüketiyor. bazılarının hayvan gibi de kilosu var. şimdi bu adam sigara alkol içmiyor diye çok mu sağlıklı bence değil.
özet olarak hayatı budist keşişler gibi yaşamıyorsan, beni de eleştirmeye pek hakkın yok. için gitsin hammuğa…
açık seçik bir şekilde heterosexual cis male olduğumu belirttiğim halde önüme erkek çıkaran uygulama.
öyle trans mırans, ya da kendisini kadın olarak nitelendiren lgbtliler de değil, dümdüz bildiğin erkek. az önce kaydırırken yanlışlıkla kekonun biri denk geldi, benim el gel sen yanlışlıkla bunu sağa at. şu an kafamı yumrukluyorum sinirden. aynı semtteyiz bi de.
şimdi bu da beni sağa atıp match yaparsa benim bütün itibar onur iptal.
türk toplumundaki çomarlığın, zevksizliğin bir dışavurumu.
bayram bayram yazlığa gideyim bi iki temiz hava alayım dedim gitmez olaydım. site avlusundaki güzelim turunç ağaçlarını tamamen kesmişler. yol boyunca zambakları kıçım gibi budamışlar ve de çevrede duran üç beş diğer ağacı. üstelik benim bahçemdeki tek çam ağacım dahil. evet benim ağacımı! koca koca dalları kesip güya budamışlar kendilerince.
ben bunu gördüm deliye döndüm tabii. gittim ustaları buldum bunu kim yaptırdı diye, oe evladı komşular yapmış ama şu anda yazlıkta yoklar. allahın ankaralı çomarı geldiği zaman ağzına s.çtım olum senin. sizin ben göz zevkini, ağaçtan rahatsız olan zihniyetinize sokayım.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.