bu konu hakkında konuşmak büyük fedakarlıklar istiyor. ne demek istediğimi tam anlamadınız ve merak ediyorsunuz muhtemelen ama tam olarak şu an kapım kırıldı ve galiba hayatımın geri kalanı hapish
herkesin en az bir tane sevdiği şarkısı olan, herkesin yeni albüm için yalvar yakar beklediği, kendi ikonunu koymayı çok iyi başarmış ve hem batı müziğinin atmosferini hem de türk müziğinin duygusunu bir araya getirmeyi başarmış, kusursuz olmayan aksine kusurlarıyla birlikte sevilen grup. duman
şahsen en sevdiğim türkçe rock grubu (muhtemelen bir çoğunuzun sevmeyeceği üzere) duman. ama herkes açısından düşünürsek, geniş bir perspektif içinde erkin koray ya da cem karaca. ay karanlık şarkısı kusursuzdur. akrebin gözleri'nin ise farklı bir dünyadan yazıldığı tartışmaya açık değildir.
yazılım mühendisliği ile tek farkı gereksiz fazlalık dersler olup iş imkanları aynı olan bölüm. en yakın arkadaşımın (aynı zamanda komşum) ablası yazılım okudu ve kendisi söyledi bunu. bildiğim kadarıyla yazılım mühendisliği kazanması da daha kolay. ismi biraz daha prestijli duruyor olabilir ama yazdıklarım da aklınızın bi köşesinde dursun.
akıllı insan her şeyi doğru yaptığı ve harika bir hayatı olduğu için kusursuz bir piyondur. zeki insan ise her şeyi sorgulayıp hiçbir şeye uymadığı ve b*kluklar içinde yaşadığı için yıpranmış bi şahtır.
bence insanlığın yaptığı en iyi iş müzik değil ama yaptıktan sonra aktarmayı başarabildiği en iyi şey müzik. çünkü başka hiçbir işi incelerken tüyleriniz diken diken olmaz. yorgun geçmiş bir günün ardından gözlerinizi kapatıp bir şey hissetmeye çalıştığınızda en iyi yöntem birbirleri arasında mükemmel bi sıralama ve metronoma sahip notalar olacaktır.
malesef yıllardır aynı çatı altında yaşadığım ve kalplerini kırmak istemediğim için bir an önce başka yere gitmeye çalıştığım insan topluluğu. işin komiği kendileri de aynı şeyden şikayetçi
dünyalar kadar sevdiğin bi kitabın ya da içinde yaşamak isteyecek kadar hayran kaldığın bi film/dizinin bitmesini kabullenmemek gibi. tabi çok daha ağırı. aslında beyin her şeyin farkındadır, gelmeyecekse napıyoruz kardeşim işim gücüm var benim der ama kalp işte. kalp 3 yaşındaki çocuğun annesini 5 dk göremeyince ömrü boyunca göremeyecek hissiyatına kapılması gibi laf dinlemez. kimsenin ne dediği zerre önemli değildir. eğer sevdiği orda yoksa her şey çoktan bitmiştir zaten.
- ...ya gideceğiz gelir misin?
+hayır
-neden?
neden deme işte gelmeyeceksem gelmeyeceğim sebebini söylesem sanki çözümünü bulacaksın istemiyorum işte. bir olur iki olur, nasıl "money is money" ise hayır da hayır kardeşim uzatma.
tüm arkadaşlarım rap ve yeni dönem pop şarkıları arasında kalmışken benim cem karaca, erkin koray, black sabbath, pink floyd ve benzerlerini dinlememi açıklamaya yardımcı olabilecek, içinde olmaya çalıştığım ve olduğumu umduğum insan tipi.
"gitar çalmayı biliyor musun?" diye sorduğunuzda "hayır ama bi şarkı çalmayı biliyorum" deyip gitarı eline alan elemandan ilk bir kaç saniyesini duymanızın muhtemel olduğu şarkı.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.