tesbih elimde ya rauf ya rahman ya şafii aklımdan geçer durur. faydası olur olmaz bilmem ama en azından ne uzağım nede yakın hani arasıra ama hergun gibi.
tanıma girdiğimizde yeniden eskiye kısmını anlatamadım. reis girince eskiden yeniye ile açılıyor halbuki yeni yapılan tanımı görmek istiyorum ben açılınca. her defasında seçmektense en son ki hali taklit etse güzel olmaz mıydı.
manifestasyon, düşünce ve duyguların fiziksel gerçekliğe dönüşmesi. kişi, olumlu düşünceler ve vizyonlar aracılığıyla arzuladığı şeyleri hayatına çekmeye çalışır.
soğanlı, yaprakları uzun, çiçekleri beyaz veya sarı olan, bazı türleri yenebilen, bazıları ilaç olarak kullanılan bir bitki.
doğada yetişen, hem gıda hem de şifa kaynağı olabilen bir bitki.
bazı yazarlar bazen yazarlar. sözlügün bir molası, bir bilgi kaynağı, bir ilhamı bu tanımdan başka girilenler. kapı kolu olmayın sekiz beş tanım yapalım olmadı.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.