gaip_olmuş yazar profili

gaip_olmuş kapak fotoğrafı
gaip_olmuş profil fotoğrafı
rozet
karma: 25382 tanım: 988 başlık: 68 apolet: 2 takipçi: 28
hey there i am using whatsapp

son tanımları | başucu eserleri


gaip_olmuş (yazar)

bu bir ayrılık notudur;
"saygıdeğer yazarlarımız,
sizinle güzel anılarımız geçti kimi zaman beraber güldük kimi zaman beraber düşündük bahsetmem gereken bir husus vardı bir çoğunuz kulaktan duyma bilgiler ile anlamlandırdığı kadar biliyordur bir sürü laf-ı güzaf edildi sizden ricam kimden ne duyarsanız duyun tam olarak itibar etmeyin gerek benim gerek ise de taraf olan olmayanların adına, suç iki taraflıdır her zaman ,kimseyi suçlayamam ve suçlama girişiminde de bulunmam bana öğretilen budur çünkü. ben dahil kimseye herhangi bir etiket dayatmasında bulunmamanız iyi olur,belki bu mesajı yazarak birilerini mutlu ediyor olabilirim başka insanlarında mutlu olmaya hakları var,onlar da mutlu olsunlar başkasının da mutluluğunu istemek suç değil çünkü....
sadede gelecek olursak tansu çiller'in de söylemiş olduğu üzere ; "bu ülke için, bu millet için kurşun atan da yiyen de her zaman saygıyla anılır, onlar bizim için şereflidir." kurşun yiyen kim atan kim bilmiyoruz hatta ben de bilmiyorum.
bir insan dili olduğu müddetçe iyiyi yada kötüyü konuşabilir bunu unutmamanız önem arz etmektedir.
bazı insanlar diskalifiye edilmek için oyuna girerler aklınıza yalancı "gaip_olmuş" şeklinde bir düşünce gelebilir haklısınız fakat iddiası olmayan bir insan yalan söyleyemez herhangi bir iddiam yok artık yorulduğum için bu mecrayı bırakıyorum, birkaç ay sonra 20 yaşına gireceğim yeni yaşıma mutlu girmek istiyorum.
hepimiz yaşadıklarımızla tarih olduk ve geçmişte kaldık hatta yukarıda okuduğunuz satırlarda tarih oldu. tarihe sadece bir yönden, bir görüşten ve bir zaman diliminden bakılmaz ufku geniş insanlarsınız size güvenmek istiyorum, kimse hakkında iyi, kötü,çirkin şeklinde yorumda bulunmayın.
birbirimizi asla tam olarak tanıyamayız bende dahil bu yüzden kimse hakkında bir iddiada bulunmuyorum iyi niyet besliyorum herkes hakkında."
şimdi isterseniz tekrar okuyun yazılanları gayet açık ve net.
son olarak izlemeniz tavsiye edilir.
devamını gör...

kaçış yok strateji var

kaçış yok evet planlı bir seyahat var.
devamını gör...

ileri dönüşüm

1-atık malzemelerin, ömrünü tamamlamış objelerin veya "çöp" gözüyle bakılan her türlü materyalin, orijinal işlevinden daha değerli, estetik veya işlevsel yeni bir ürüne dönüştürülmesi eylemi.
2-geri dönüşümün (recycling) aksine, maddeyi eritip hammaddesine ayırmak yerine, mevcut 3-formunu koruyarak ona seviye atlatma sanatıdır.
"eskiyi getir, yeniyi götür" değil, "eskiyi tut, onu şahesere çevir" felsefesidir.

peki neden önemlidir?
çevrecidir: hammadde ihtiyacını azaltır, doğayı korur.
yaratıcılığı körükler: sıradan bir nesneye bakıp onda başka bir potansiyel görmenizi sağlar, zihni açar.
geri değil,ileri dönüşüm. "dönüşümleriniz kalbiniz kadar güzel olsun"
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının şiirleri

kuş
herbkolog kuş.
ve uçamayan kuş.
sadece yürüyebilen tombul kuş.
paytak paytak yürümeye devam et.
kimsesiz kalacağını bil lütfen.
kötü özelliklerinden kurtul.
yanlız kalırsın.
sıyırmışsın.
devamını gör...

sözlükteki kız yazarların seri katili

siz gerçek misiniz? ciddi soruyorum insanlar rahatlamak için bilgilerini paylaşmak için filan geliyor sözlüklere katil matil ayıp oluyor bak seviyeli.insanlarız şurada.
devamını gör...

bant reklam uygulaması

"ürün yerleştirme bulunmaktadır" ibaresi geçer.
devamını gör...

iyi geceler sözlük

iyi olanlara iyi geceler saygıdeğer yazarlar,iyi olmayanlar da gecelerinde boğulabilir herkesin tercihine kimse karışamaz neticede,yeni güne umutla başlamamız temennisi ile esen kalın.
devamını gör...

mutlu musunuz

bu günümüze şükür.. yeni kitaplar aldım geçen gün, dolaplarımı düzenledim, yeni bir sürü şey öğrendim gelişim benimle ve devam ediyor.
devamını gör...

bir insanı değiştirmek

kendinizi geliştirin birini değiştirmek yerine değmez.
devamını gör...

terliğin içindeki karanlık dehliz

köy evinde filan çok dikkat etmek gerekiyor parmağınızı kıtlayan bir fare, birazdan üstüne basacağınız bir böcek herşey olabilir.
devamını gör...

biraz sıcaklık görünce çiçek açan ağaç

soğuk tekrar gelecek ve tüm çiçekleri dökülecek sonra toprağına küsecek, açma çiçek miçek yoruluyorsun hava koşulları gerçek ama sen çabuk inanıyorsun.
devamını gör...

özlemek

neden varolduğu sorgulanan bir duygu, özünü istemek esasında doğal olandır.
devamını gör...

vefa

yalnızca istanbul'da bozası ile ünlü bir semt olarak kalmamalı.vefa eksiklik, güçsüzlük olarak görülmemeli .
devamını gör...

türbanlı bir kızla sevgili olunur mu sorunsalı

olunur .mesele başörtüsü, yada herhangi bir bez parçası değil bir-birini anlayamamak yada uyuşmazlık, aranızda ciddi fikir ayrılıkları varsa tekrar düşünmeniz tavsiye edilir.
devamını gör...

fikre ihtiyacım var

sorum şu;

"dünyadaki bütün insanlar en büyük dertlerini küçük kağıtlara yazıp fanusa koyacak, fanustan rastgele bir tane kağıdı seçip kendi derdin ile değiştirir miydin?"

benim cevabım "hayır" niye durup dururken thailand'daki ladyboy'un derdini alayım, yani otur kendi derdine ağla daha mantıklı, tamam belki fosforlu pembe stanley termosu olmayan abd'li veledin derdi de olabilir ama değiştirmezdim yine.
devamını gör...

kaybetmek

ilk kendinden başla.
devamını gör...

dışlanmak

"bir kimseyi, bir şeyi dışarıda bırakmak, aralarına almamak veya bir topluluğun dışında tutmak".anlamına gelen kelime.
devamını gör...

iyi bayramlar sözlük

bayram: özel olarak kutlanan gün,sevinç ve neşe,parıltı,çok mutlu olunan durum anlamına gelir.
seyran: gezinti, özellikle ferahlamak amacıyla yapılan açık hava yürüyüşü.insanların ferahlamak ve etrafı seyretmek için gittikleri açık(mecaz) gönlün açılması, dertten uzaklaşma hali.

tüm yazarlarımızın bayramlarını özel olarak kutluyorum. sevinç sizinle olsun, parıltının içinizde olduğunu unutmayın bazen parıltımız çok derinlere kaçar onu yakalamak için kendi içimizde bir yolculuğa çıkmamız gerekir yolculuğa çoktan çıkmış olanlar için başarılar.
unutmayalım sevene her gün bayram, bize de lazım olan bayram değil seyran.
kucak dolusu saygılar,hürmetler efendim....
devamını gör...

her gün en az bir posta yapılan aktiviteler

uyanmak.
devamını gör...

yeni neslin tebeşirin ne olduğunu bilmemesi

o şey değil mi ya ölü gömülürken koyulan tahta?
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim