kafadan filozof yazar profili

kafadan filozof kapak fotoğrafı
kafadan filozof profil fotoğrafı
rozet
karma: 2240 tanım: 132 başlık: 21 takipçi: 77

son tanımları


yazarların tahammül edemedikleri şeyler

hadsizlik.
hepinizi şişman ederim.
devamını gör...

şeriat gelince ne yapacaksınız sorusu

şeriatçı hizbullah canileri salıveriliyor ve kimseden ses çıkmıyor.
hüdapar anayasal suç üstüne suç işliyor, tek bir savcı harekete geçmiyor.
menzil her yere çöreklenmiş durumda.

gelmez deyip uzun uzun analiz kasanlar bu gerçeklerin farkında mı çok merak ediyorum.
devamını gör...

bacak kıllarına rağmen utanmadan şort giyen erkek

gayet normal erkektir.

hatta bacaklarında kıl olmayan erkek lütfen şort giymesin. bacak kıllarını almış şort giymiş bir erkek görünce resmen hayattan soğuyorum. varoluşun derin anlamsızlığı üzerine düşünmeye başlayıp en sonunda amaaaan eninde sonunda böceklere ve bakterilere yem olmak için yaratılmış bir besinim deyip iyice mala bağlıyorum.

bir yaz günü batı avrupa şehirlerinden birinde gezince bu çok fazla başıma geliyor. ne yana dönsem pürüzsüz süt gibi bacaklarla yürüyen erkekler. lan bizim de canımız var. kaç kere başımı direğe çarptım bunlar yüzünden. beyin kanaması geçirip ölebilirdim yani.
bunlar yakında siyah ince çorap da giymeye başlayacaklar diye korkuyorum.
lanet olsun gene hayattan soğudum.
devamını gör...

mesaja dönmeyen insan

en asil duyguların insanıdır.

yani ben eheh. önceden tüm mesajlara dönerdim. gayet nazik cevaplar verirdim, sorulara cevap verirdim falan ama düşük zekalı kişilerle muhatap olmanın zekamı düşürdüğünü fark ettiğimden beri bunu yapmayı bıraktım. önce mesaj atanın profiline bakıyorum, üç beş tanımını okuyup zeka geriliği yoksa dönüyorum. yalnız üzülerek belirteyim ki geri dönme oranım %10 civarı. coğrafya, kader, yetersiz beslenme falan filan işte.
ha, bir de nude isteyenlere otomatik dönüyorum. şu alışkanlıktan kurtulamadım bir türlü. seven böyle sevsin napalım.
devamını gör...

sevgilinin götünü ısırmak

bu nasıl başlık lan.

küfür sayılıyor diye göt herif yazamıyorduk. şimdi millet birbirininkini dişlemeye başlamış.
hep mart ayı geldi diye mi bunlar acap.
devamını gör...

recep tayyip erdoğan

millete hakaret eden bir şahıs.
beceriksizliği ve korkaklığı yüzünden onbinler enkaz altında donarak öldü. bu gitti saçını taradı. enkaz altında insanlar varken yalanlarla kalyon inşaat güzelledi. her gün hakaret ediyor, haddini bilmiyor ama öğrenecek. bu dünyada olmasa bile ahirette.
deprem bölgesinde saç taramak ne lan.
devamını gör...

haarp

deprem yaratıp yaratamayacağı tartışma konusu gizemli teknoloji.

yani küfür yasak da. ak. haarp bu işe yarasa bile fay hattı olmayan yerde deprem yaratamaz. fay hatlarıyla örülü bir ülke olarak haarp ve benzeri silahlara karşı on kat tedbirli olmak gerekir.

sen imar barışı yap, fay hattına havaalanı yap, çürük inşaatlara izin ver, toplanma alanlarını imara aç. sonra haarp ile deprem yaptılar, alçak amerika.
hayır kardeşim. haarp iddialarının gerçekliğine inanıp hala tedbir almayıp üstüne fay hattına havaalanı yapıyorsan asıl alçak sensin. çünkü bu açıkça düşmanla işbirliğidir. vatan hainliğidir. katilliktir.

size haarp gak guk diye ötenlere haarpı bilip de tedbir almayan vatan hainidir deyin. çekinmeyin. nerede yavşak görseniz boş boş konuşmasına izin vermeyin. gerekirse aşağılayın, vatan haini deyin. çünkü öyleler.
devamını gör...

hayat tecrübesi olmayıp sözlükte yazmak

kaç yıl tecrübe lazım acaba diye düşündürten bişi.

buarada yazan en tecrübesizin bile 10-15 yıllık hayat tecrübesi vardır diye düşünüyorum ki ortalama 30'a yakın sanırım. yani hayat tecrübesi derken biraz açsak. ne gibi tecrübeler arıyoruz. mesela askerlik yapmayana kız verilmemesi gibi şartlar mı koysak. benim aklıma gelen tecrübeler
- en az bir kez boynuz yemiş olmak
- kendi parasını kazanmış olmak
- alkollü olarak kavga etmiş olmak

evet. bu tecrübelere sahip değilseniz yazmayın. kızdırmayın kahvehane dayılarını. hıııı.
devamını gör...

ev işlerinde mahir olmayan kadın

el üstünde tutulacaktır.
ev işlerinde mahir olmayan kadının cezbedici başka özellikleri vardır ki koca bulabilmiştir. ev işlerinde mahirlik erkeğin umurunda değil bebişler. ortalığı bok götürse farketmeyen bir türün ortalık mis gibi olunca karısına daha çok değer vereceğini düşünmek ne güzel bir minnoşluk.
efendim, bu kadının muhtemelen ev işlerini yapmasına gerek olmayacak, çünkü haftada bilmem kaç posta eve gelen yardımcı kadın o işleri halledecektir. hatta ev işi yaparsa kendi değerini düşürür, ben diyim size.
devamını gör...

mantı ve sarma yapan brad pitt olmayan erkekler yasaklansın kampanyası

brad pitt'i bulsanız mantı ve sarma yaptıracaksınız yani.
vizyonunuza, hayal gücünüze, fantezi dünyanıza sağlık bebeklerim. böyle kadınlar yasaklansın diyorum ben.
devamını gör...

tayyip erdoğan helallik isterse verir misin sorusu

tayyip erdoğan helallik isterse mi. ahaha.

ya bunları hala müslüman zanneden var mı cidden. varsa bilimsel olarak incelenmesi gereken vakalar bunlar.
bakara makara prag'da büyükelçilik harika.
devamını gör...

alkol almanın zayıf karakterli insanların işi olması

beynimin içinde 100 wattlık 10 tane ampülü aynı anda yakarak pırıl pırıl aydınlanmamı sağlayan tespit.

çok zayıf karakterliyim ama para bende. o yüzden alkol almakta sakınca görmüyorum. parası neyse verip alıyorum. zayıf karakterimin şerefine vuruyorum şişenin dibine.

güçlü karakterli kardeşlerim, bir akşam da sizin şerefinize içerim artık. yalnız güçlü olmanın en büyük alameti zayıfları ezmemek ve onları hor görmemektir. biliyorsunuzdur tabii de hatırlatayım. benim gibi zayıf birini hor görüp ezmezseniz sevinirim. tişikkirler.
devamını gör...

yürüyen merdivende sarılan sevgililer

bunlardan biri de benim.

yürüyen merdivenden korkuyorum ben, napim yani. canım aşkım da ben korkmayayım diye sarılır, yürüyen merdiven bitiminde de kucaklayıp hop diye bitimine bırakır ki takılıp düşmeyeyim.

yanımda sevgillim yoksa da merdivenin başında bekliyorum. gözüme kestirdiğim zararsız bir teyze ya da amca gelene kadar binmiyorum. onlardan biri gelince de yardım edeyim teyzeciğim ya da amcacığım deyip elinde tutup yürüyen merdivene geçiyoruz. elele tutuşup sonuna kadar gidiyoruz. yalnız geçen hafta bu yaşlı amcalardan biri beni çaktırmadan elledi galiba. ondan beridir sadece teyzelerle binme kararı aldım, bakalım.
devamını gör...

tüm yazarların birbirinin eski sevgilisi olması

benimki kimse çıksın ortaya.
çok özledim.
devamını gör...

uludağ sözlük yazarları

dedikodu konusu yazarlar.

abi başka sözlüğün yazarları hakkında burada entry girmek nasıl bir kafa.
şunu bir anlayabilsem hayatın anlamını da çözüp nirvanaya ulaşıcam. cidden.
devamını gör...

küçük pipili erkeği fark etme yöntemleri

nasıl bulunduğu merak konusu olan yöntemler.

başlığa yazan dişilerimizi hariç tutuyorum. napıyorsunuz olum? elinizde cetvelle trafik ışıklarında bekleyip abi bi ölçebilir miyim falan mı diyorsunuz? ahaha

benim iki arabam var. biri spor diğeri kocaman cip. ben de diyordum bazı günler bu niye küçülüyor. aydınlandım, tişikkirler sözlük.
devamını gör...

normal sözlük'ten erkek düşürmek

ara verdiğim eylem.

bugüne kadar 28 erkek düşürdüm. 5’inin böbreğini sattım. diğerleri yeteri kadar sağlıklı değildi. düzensiz hayat, içki ve sigara bitik haldelerdi. onlara da kredi çektirip paralarını aldım. bir tanesi de tapularını üzerime yaptı.

bu tanımı karayipler’deki villamda içkimi yudumlarken yazdım. para bitiyor, yakında bazılarınızla görüşürüz.
devamını gör...

normal sözlük memeleri

moderatör 2 nin garip bir sansür anlayışı olduğunu açığa çıkaran memelerdir.

sokakta görebileceğiniz kıyafetle atılan foto siliniyor. sokakta öyle dolaşsa bir araba dayak yiyecek erkek memesi fotosu duruyor. hangi kurala göre acaba?
ablacım yada abicim her neysen, sen bence nette fazla takılma. sana göre değil.
mod 3 türkçe özürlü, mod 2 erkek memesi meraklısı. nereden bulmuşlar bunları.
devamını gör...

anubis (yazar)

eskiden başka bir sözlükte tanışıp kavga ettiğim bir yazar.

hikaye şöyle. her şey benim bir tanımımla ilgili mesaj atıp yorum yapmasıyla başladı. efendim bir iki yorum daha mesajlar derken bayağı sohbet eder olduk. sonra işte fotoğraflaşmalar falan derken bir elektriklenme oldu, bari buluşalım dedik.

kuaföre gittim, en güzel elbisemi giyip en pahalı parfümümü falan sıktım. aynada kendime şöyle bir baktım ve tamamdır deyip buluşacağımız starbucksa gittim. biliyorum starbucksı hiç sevmez ama nedense ben orasını teklif edince hayır demedi. neyse gittim, kahvelerimizi alıp oturduk. ben konuşmaya çalışıyorum ama bunun ağzını bıçak açmıyor. surat beş karış. dayanamayıp sorun ne diye sordum. bana memelerin küçükmüş dedi. inanabiliyor musunuz bana dedi.
lan o kadar foto attık, şiirler yazdın dedim. fotoğraflarda daha büyük duruyorlardı, küçükler işte deyince bende şafak attı. pençelerimi çıkarıp önümdeki kahveyi suratına fırlattıktan sonra üstüne atladım. tokat, cırmık falan gözüm kararmış. saçı olsa çekicem yolucam ama yok. yan masalardan yetiştiler de aldılar elimden.

sonra eve gidip iki saat ağladım. o günden beri silikon taktırmak için para biriktiriyorum. hep bunun yüzünden.
devamını gör...

sözlük yazarlarının fotoğrafları

iki başlığa bölünmesi gereken fotoğraflardır.

sözlük kızlarının ve erkeklerinin şeklinde.
hayır bir heves açıyoruz başlığı, o da ne. cool takılmaya çalışan sakallı abilerin fotoları sıra sıra diziliyor. gözüm kanadı gece gece. günah.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim