lise 3 felsefe kitabı bu kitaptan daha derindir herhalde. anlatılmak istenen şey ile anlatılan şey uyumlu değil. basit ve yüzeysel olmayan bir konu nasıl bu kadar uyduruk anlatılır örneği. 'bon marché' bir kalem. kısacası sevmedim.
sabunun yeri temizlemesi için sürtünme kuvveti lazım yani hareket ediyor olması lazım. düştüğü noktada ne kadar kalıyor mesela sabun? 2-3 saniye ise yalnızca bulaş olur ve kontamine sabun denilebilir. fakat uzun süre kalmışsa, düştüğü noktaya yapışarak yüzey alanının temas ettiği noktadaki kirleri kendine çeker. tanecikler hareket eder. ne yazık ki bu şekilde de sabun yine kontamine olur. her şekilde sabun kirlenir. yıkayın, geçer.
şarkıların altındaki 60 yaşında evli amcaların ilk aşklarını anlattığı ve hala unutamadığını belirttiği yorumlar gerçekten inanılmaz. kızına ilk aşkının ismini koyduğunu anlatan mı dersin, "evliyim ama seni hala unutamadım gülüm" söylemleri mi dersin hepsi var.
sürekli terk edilme korkusu yaşayan, ilişkide yüksek dozda reddedilme endişesi hisseden ve bu durum gerçekleştiğinde de fazlaca öfkeli davranan insanların bağlanma stili.
(bkz: şeker portakalı)
ilkokulda öğretmenin ödev olarak verdiği o meşhur kitap. sonrasında kitap okumanın o kadar zevkli ve dolu bir şey olduğunu fark edince hiç bırakmadan devam ettim. öyle ki, canım sıkkın olduğunda daha fazla kitap okur, kendimi o kitabın içinde kaybederek canımı sıkan her neyse unutmak isterim.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.