sakin ol kızım yazar profili

sakin ol kızım kapak fotoğrafı
sakin ol kızım profil fotoğrafı
rozet
karma: 61 tanım: 14 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


pdr

beyin hücreleri zarar görmüş olanlar önyargıyla yaklaşmadıklarını ifade ettikleri önyargılarını pdr değil psikiyatri yoluyla tedavi ettirebilirler, hala tedavileri mümkün iken.
geçmişte felsefe grubunun yerimize atandığını ve siksen felsefeci olduklarını söylememeleri sebebiyle kalitesiz kişiler, işin erbabı olmayanlar maalesef bu kadrolarda hala görev yapıyor.
defolun gidin sizi lanet olası felsefeciler. sol ayakkabımı atsam felsefe- sosyoloji bölümlerine girer ama siz ortada pdr'ciyim diye dolaşıyorsunuz. neyse ki yeni nesil kadrolar tamamen pdr mezunları ile dolu.
ben de 2010 yılında atananlardan biriyim.
devamını gör...

insan sağlığına zararlı şeyler

sorunlu bir sevgili. bakın gerçekten bndan bir tık zararlısı yok.
devamını gör...

kişinin eski fotoğrafına bakıp kendini özlemesi

ben kendimi değil de, o zaman ki ruhumu, yaşama sevincimi özlüyorum. şu an kıskaca sıkışmış gibiyim, çıkamıyorum.
devamını gör...

cinci hoca

geçenlerde bir tanesi instagram’dan ekledi. * girip sayfasına baktım, kısa süreli felç geçirdim.
devamını gör...

netflix'e gelmesi istenen dizi

(bkz: westworld)
devamını gör...

sözlükte gerçekleri yazmak

her zaman mümkün olmayan durumdur. ben yazarım yazmasına da toplum buna hazır değil.
devamını gör...

10 mayıs 2021 camilerde kudüs için sela okunacak olması

kendi toprağını satıp kiracısı olanlara neden sela okuyoruz biz?
devamını gör...

ekşi sözlük

sansür ve gereksiz lanetlenme konusunda bir kaç şey yazacağım.

ekşi sözlükte bir süredir sansür olduğu hepinizin malumu. artık zamanla iyice oturması, şekil alması, saman altından su yürüterek yapılmaya devam edilmesi de bilinen bir gerçek. bir süredir farkettiğim bir şey var ki, twitter’daki aktrol dili edebiyatına sahip yazarların sayısı gözle görülür şekilde arttı. artık talimatla mı yazar yapıldılar, çaylağı iyi mi oynadılar bilmiyorum ama yazdıklarımdan dolayı karmam düştü, eksilenmekten helak oldum. toplu hareket ediyorlar.

ikinci bir mesele de lanetli çaylaklık olayıdır ki 2 kere başıma geldi. sebebi ise; flood. evet evet, flood. 2 hafta lanetlendim. moderatörlerin keyfi hareket ettiklerini düşünüyorum çünkü aynı başlıkta başka flood yapanlar lanetlenmemişti. üstelik “açıkla bakalım neden yaptın bunu” diyeceğin bir muhatabın yok. saçma sapan bir hukuki metin gönderip bekle diyorlar.

mahkeme kararıyla 5 tane entrym silindi, geri yazdım az törpüleyerek, bu sefer de sözlük sildi. ya kardeşim siz mal mısınız? sildirebiliyorsa sildirsin muhatabı sen niye siliyorsun. neyse, sonra gittim başka başlıkta yine yazdım.

recep tayyip erdoğan başlığında sıfır hakaret bir entry yazdım gg’den sildiler. gg olacaksa sana mı olacak, bana mı olacak? bana değil mi? neden siliyorsun sen o zaman.

velhasılı kelam; eski özgür ortamını aratan sözlük.
devamını gör...

ayrıldıktan hemen sonra başkasını bulan kişi

o ayrıldıktan hemen sonra bulunmamıştır, yedekte duruyodur, oyuna alınmıştır.
devamını gör...

cahille tartışmak

deveye hendek atlatmaktan zordur.
devamını gör...

ekşi sözlük

8 yıldır yazarı olduğum sözlük.
devamını gör...

ahmet kaya şarkılarında geçen mükemmel sözler

“şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum, bu son olsun”
devamını gör...

sonunda iyiler mutlaka kazanır

tüm genellemeler gibi yanlış olan genelleme. sonunda iyiler değil güçlüler kazanır. güç ise duruma göre değişkenlik gösterir. kimi zaman para, kimi zaman dik duruştur ama şu an içinde bulunduğumuz asırda para=güç demektir ve zenginler her zaman kazanır.
devamını gör...

bir kadının sustuğu an

her şeyi edebileştirmeseniz ölürsünüz. bir kadının sustuğu an, susmak istediği andır. kuyruğuna basarsanız illa ki konuşur. ben hayatımda hiç öyle susup giden kadın görmedim. ütopya bunlar, geçiniz.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim