saudadesaudade yazar profili

saudadesaudade kapak fotoğrafı
saudadesaudade profil fotoğrafı
rozet
karma: 1730 tanım: 228 başlık: 1 takipçi: 74

son tanımları


aslan burcu insanıyla tartışmaya girmek

bu hayatınızın hatası olur:d tartışmanın başında her şey iyi hoştur ortalara doğru bir yeter artık dediğiniz noktaya gelirsiniz ama ısrarla haklı olduğunuzu göstermeye çalışırsınız tartışmanın sonuna geldiğinizde ise ya kendinizi özür dilerken bulursunuz ya da karşı tarafın ne kadar haklı olduğunu düşünürken bulursunuz. onlar manipüle edici narsist varlıklar lütfen psikolojiniz için uzak durun…
devamını gör...

her şeye anlam yükleyen insan

en ufak detaya bile takılıp kendini detayların içinde boğan insandır. o kadar rahatsız edici ki cidden anı yaşayıp bir şeyleri akışa bırakmak yerine her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp anlamlandırma çabası içine giriyor insan…
devamını gör...

kalbinizi en çok kıran cümle

“ona dair her şey bitti gitti, sende…” hissettirdiği şeyler çok ağır gelmişti.
devamını gör...

ödünç verilen kitabın bir türlü geri gelmemesi

en sinir olduğum olay bu yüzden asla kitap vermeyi sevmiyorum. en sevdiğim kitabı vermiştim ve geri gelmedi o kitap…
devamını gör...

güvenmek istemek

sadece istemekle kalıyoruz zaten:)
devamını gör...

insan neye alışamaz sorusu

insan her şeye alışır istesede istemesede hayatın kuralı budur. en çok acı çekip ben buna nasıl alışıcam şimdi dediği şeye bile bir gün alıştığını fark ediyor insan. unutulmaz ama alışılır.
devamını gör...

geceye bir şarkı bırak

cem adrian- sana sarılınca:))
devamını gör...

her şey bitti derken çıkagelen insan

4 sene önce öyle biri çıkagelmişti ve bu histen beni çekip almıştı ama şimdi o gitti ben yine geldiğim yere döndüm:)
devamını gör...

en son mutlu hissedilen an

hatirlamıyorum
devamını gör...

kavuşamayacağın biri için kitap yazsan kitabın son cümlesi olacak cümle

düşünüyordu; kalbinde hissettiği o tarif edilemeyen acının sebebi böyle acımasız bir şekilde terk edilmesi miydi…
devamını gör...

şu an dinlenen şarkıdan bir cümle

özlüyorum bir bilsen, neler çektiğimi bir görsen.. eren türk-özlüyorum bir bilsen
devamını gör...

incirler olana kadar kalmayan kişi

hiç sevmemiş, hiç değer vermemişi kişidir.
devamını gör...

insanın her koşulda bencil olması

aslında hepimizin içinde bencillik var ve bu olması gerekendir ama bazılarımızın içinde gereğinden fazla bir bencillik var ve zarar vermekten başka hiçbir işe yaramıyor. sadece kendini düşünen insanlar çok yorucu ve kırıcılar.
devamını gör...

geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak

kimse için o böyle bir şey yapmaz dememeyi çok iyi öğrendim, kimseye inanmamayı, güvenmemeyi öğrendim.:))
devamını gör...

geceye bir söz bırak

“bazen kızamazsınız ama öyle bir üzülürsünüz ki sanki kalbinizi yerinden sökerler gibi acı çekersiniz. bu birine güvenmenin en ağır bedelidir.”
devamını gör...

hepsi boşunaymış hissi

4 senemin çöp olduğunu fark ettiğimde gelen his:) bazen bazı şeyler için o kadar çok çabalarsın ki o mutlu olsun, o iyi olsun diye elindem geleni yaparsın hatta yeri gelir kendinden fedakarlıkta bulunursun, kendini yıpratırsın yeter ki o mutlu olsun. ama aldığın sonuç bomboş bir şeyden farksızdır. büyük bir hevesle,heyecanla yaşarsın o zamanları ama sonucuna bakınca neden diye sorgulamadan edemiyor insan. hepsi boşunaymış..
devamını gör...

geçmiş acılarına takılı kalmış insan

bazen bazı acıların geçtiğine o kadar inanmak istiyoruz ki kendimizi kandırıp sanki o acı geçip gitmiş gibi yaşıyoruz fakat aslında o acı hiç geçmiyor biz o acıyı içimize gömdükçe bizi daha çok o acıya bağlıyor ve ister istemez o acıda takılıp kalıyoruz. yapılmaması gereken bir şey hatta bence geçip gitmiş yani geçmişte kalmış olan hiçbir şeye takılı kalmamak gerek ama işte bunu uygulamak söylemek kadar kolay olmuyor…
devamını gör...

birine kitap hediye etmek

beni çok mutlu ediyor böyle küçük hediyeler hele bide hediye eden kişi o kitabı okuduysa ve o kitabı bana da uygun gördüyse daha çok manevi bir duygu oluşuyor ve bayılıyorum bu hisse.
devamını gör...

sevdiğin birine kızgın olmak

kızgınlık bir şekilde geçiyor en azından kırgınlık gibi insanın içinde bit yerlerde iz bırakmıyor fakat yine de sevdiğin bir insana kızmak insanı yoruyor, üzüyor o kızgınlık bir başkasına karşı hissedilse belki bir problem yaratmayacak ama sevdiğin birine hissedilince büyük bir probleme dönüşebiliyor.
devamını gör...

sevdiğin birine yardım edememek

beni en kötü hissettiren duygulardan birisi. yardıma ihtiyacı olduğunun farkındasın ama ya elinden bir şey gelmiyor ya da karşı taraf bir şekilde o yardımı kabul etmiyor,edemiyor. maddi manevi hiç fark etmez ama o yardımı edememek çok kötü bir his.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim