uzun uzun kendini ifade etmeye bayılıyorum ama bu bana saçma geliyor. yazmak için * bulunduğumuz bir ortama fazla anlam yüklemeye, veda etmeye gerek yok.
kimse okumuyor, okuduğunu zaten anlayan yok, merak edip araştıran hiç yok. öncelikle eşi açıklama yapmış ki başımda tonla felaket var ben bir dakikada buldum. kadın yasal mirasçısı olduğu halde onu ekarte ederek tazminat pazarlığı yapılmış. kadının minicik bir çocuğu var ve ailesiyle yaşıyor. yok iki milyonluk arabaya biniyor vs yardırmışlar. diyelim ki biniyor iki milyon hayatlarını devam ettirecek bir meblağ mı? kadın maddi tazminat davasında istediği miktarı almış ve kamu davası süreci devam edecek. çocuğunun çıkarlarını düşünmüş. kaldı ki bu onun yasal hakkı anne ve babası torunlarına hiçbir maddi ve manevi destek olmadan acıyla beslenmelerini mi bekliyorlardı acaba? kimse oturup da erdem kasmasın. sınanmadığı acılar hakkında ahkam kesmesin.
ilgi çekmek istemek insani bir tutum. bunun hangi koşullarda makul olduğunu yetişkin ve belirli bir zeka seviyesinde olan herkes bilir. kullanım amacına uygun olmayan tutumlarla ilgili eleştiride bulunmayı garipsemek de bana garip geliyor. ilgi istiyorum, evet sana ne topraaam denirse kimse sizi tutuklatmayacak ama üzerine ilgi çekmek de neymiş diye salağa yatınca komik duruyor. ben kafayı kırıp bir iki atanla ilgili tespit kasamam; lakin o başlıkta yaşarken ilginin köpeği değilim diyen samimi değildir.
okuduğunu anladığını düşünmeniz çok minnoş. aynı başlığı tersten okusa, uzaya çıksa da öyle baksa idrak yetmezliği geçmeyecek. ayrıca köylü hanım naber beni özledin mi?*
türkiye cumhuriyeti devleti'nin her karışı türk toprağıdır. gitmediği yerde hak hukuk olmuyormuş bak bak hewal düşlere bak! yüzde doksanının kürt olduğu bir yerde neden asker isminden rahatsız oluyorsunuz mesela ve utanmadan şerefli bir türk askeri ile teröre açıkça destek veren bir isimle yanyana getirmeye çalışıyorsunuz? ayrıca birçok şehirde, bir sürü adresin isim babasıdır. dünyaya sadece sarı torbalarda ağırlık yapmak için gelenler sevmese de olur.
bokun başka laciverti olacaklarını hepimiz biliyoruz. terör, son terörist sarı torbaya girene kadar bitmez. oy alabilmek için malum kitleyi güden çobanlar ne kadar zorlayacak merak ediyorum.
yanında eflak boğdan'ı verseler yine kabul etmem. sözlükte her türden deli var. zamanında beynimdeki nöronlara bile küfür yemiş bir fani olarak ben almayayım alana da mani olmayayım.
katil olmama sebep olacak zorluklardır. insan kendi malında ricacı olur mu ya oluyormuş. adama insanca aylar öncesinden evden çıkması gerektiğini söylüyorum tamam diyor sonra ev baktım istediğim gibi bulamadım, çıkmayacağım diyor. bre hürün evladı sence ben sana seçenek sundum mu? hadi diyorum güzellikle defolup gitsin de işim çözülsün. arıyorum, şuradaki daireme taşın. hasbam giriş katı, dolapları yeterli değil diye istemiyor. başka ev buluyorum kirayı çok buluyor. en son sanırım vurmam gerekecek çünkü bugün arayıp hala taşınmak istemediğini anlatıyor. sözde fiyatta anlaşırmışız. o evi yakarım yine de ona yar etmem. erkek cinsel organı kafa kuzenim taşınacak ailevi sorunlar var diyorum dolapları beğendiği için kalacağını söylüyor. allah'tan her ihtimali düşünerek evine haciz yollamanın yolunu buldum. şimdi yüklü miktarda para ödememek için eşek gibi silktirip gidecek. çok sinirlendim, yazmazsam patlayacaktım. tahliye davalarında en iyi ihtimal bir buçuk sene diyorlar. ben böyle adaletin gözlerini öpeyim...
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.