bir trafik kazası neticesi felç geçiren rus turiste yıllarca gözü gibi bakıp rusya'da halk kahramanı ilan edilen anne. hadise
ceridelerin aktardığına göre şöyle cereyan etmiş: bir yakınına hastanede refakat eden gülsüm hanım kimsesiz ve sadece rusça kelimelere tepki verdiği için rus olduğu düşünülen trafik kazası neticesi felç kalmış kişiye merhamet ediyor alıp evinde tedavisine ve bakımına gayret ediyor antalya merkezi çok sıcak olduğu ve sıcağın hastaya iyi gelmediğinden korkuteli'ne taşınıyor. senelere bebek gibi alakadar oluyor hasta ile.
peki biz bu hikayeden ne anlamalıyız? gülsüm kabadayı bizim için ne ifade ediyor? yurt dışına falan kapağı atma hevesinde olan bu kadar genç bu kadının varlığından haberdar mı? dünyanın neresinde böyle bir şeye rastlayabilirsiniz? bu sizin için bir şey ifade ediyor mu? mesela inebolu'daki sel felaketinde bozkurt ilçesinde mahsur kalmış 30 tane talebeyi kurduğu ipli düzenekle tek tek kurtaran
turhan tekin'i niçin tanımıyoruz? kendi hayatını tehlikeye atarak yapıyor bunu. peki böyle insanlar varken biz ne bekliyor ne istiyoruz?
devamını gör...