entrye giriş yapmış gibi oldu ama işte mesele bu: son zamanlarda, yediklerimizden mi, içtiklerimizden mi bilmiyorum ama her yerde saçma grup isimleri görüyoruz. televizyon ve internet bu isimlerle doldu. dolu bardağı ters tut sonra gözüne sok, gözüne soktuğun bardağı içeride yarım tur çevir aşamasına geldik. oysa eskiden ne güzeldi. bir emir kipi falan yoktu; hepsinin baş harfini al, yan yana yaz, en olmadı vitamin falan de, bir şeye benzesin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2 kişi bir araya gelip müzik grubu kurup saçma isim vermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim