intihar mı etti yoksa yine bir erkek tarafından mı katledildi belirsiz olan bir olaydır. kadın cinayetlerinin, ölümlerinin ardı arkası kesilmiyor. bu ülkenin cidden kadınlara karşı bir düşmanlığı var artık buna tamamen eminim. ilginç be. 20 yaşındaki kız lan, 20 yaşındaki kız. hayatının baharında daha anasını satıyım. lanet olsun… babası perişan olmuş kızının cesedini teşhis ederken. dram gibi dramdır bu işte.


olay, dün saat 17.00 sıralarında büyükçekmece gölü kanuni sultan süleyman köprüsü yakınlarında meydana geldi.

bir kadın bedeninin gölün kenarına vurması üzerine çevredekiler polise haber verdi. ekipler bu kişinin 20 yaşındaki elif t. olduğunu belirledi.

olay yerinde yapılan çalışmaların ardından ceset, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.


kaynak; onedio.com/haber/20-yasinda...
devamını gör...
kesinlikle öldürülmüştür.
devamını gör...
artık bu kaçıncı haber bilmiyorum. en kötüsü bu haberlerin sıradan bir şey gibi gelmeye başlaması. her gün bir kadın cinayeti var ve elimizden hiçbir şey gelmiyor.
devamını gör...
artık diyecek bir şey bulamıyorum. ne dense boş gibi, hiçbir şekilde bir şey değişmiyor.
devamını gör...
neden anlamıyorlar dünyadaki bütün kadınları yok etme amacı yersiz. kimi becereceksiniz öyle düşünün en kıt zekalılar olarak allah aşkına biri de "dur bak islam uğruna bizim garılar elden gidiyiğ birbirimize dayarız tövbe estağf... en iyisi öldürmeyek" denmiyor mu bi kişi bile mi demiyor ?
devamını gör...
ne diyeceğimi hiç bilmiyorum. ülkede artık neredeyse her gün böyle olaylar yaşanıyor. elden bir şey gelmemesi çok üzücü.
devamını gör...
en zoru da 20 yıl büyütüp tırnağına zarar gelse içi giden ailenin bunu yaşaması. sözün bittiği yer burası. kim yapmış neden yapmış önemsiz bence.
devamını gör...
kimseye göstermesin, ailesine sabır versin.
devamını gör...
(bkz: türkiye)
devamını gör...
tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı...
devamını gör...
ulan zaten ekonomi berbat adalet yok herşey kötüye gidiyor napalm illa ölelim mi neden düzelmiyor bu ülke neden daha kötüye gidiyor düzen değişsin diyorlar yönetim değişsin diyorlar arkadaşım değişse nolacak ki nolacak yani bu ülkenin toparlanması için birlik olmamız lazım artık anlayalım bunu birlik....
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"20 yaşındaki kızın cansız bedeninin göl kenarında bulunması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim