akp istanbul il başkanı osman nuri kabaktepe'nin beni güldüren komik açıklamalarıdır. inandırıcılıklarını yitirdikçe böyle komik ve hayrete düşüren söylemleri bolca duyacağız sanırım.


“2 buçuk ay önce araştırma yaptırdık. ekrem imamoğlu’nun beğeni oranında 1 ila 5 puan aşağı doğru iniş var. “denedik ama olmadı” düşüncesi yaygınlaşıyor. bizim parti olarak oy oranımız yüzde 39; cumhur ittifakı oyu ise yüzde 45-46 düzeyinde. bu tablo bize 2023’ü kazandıracak diye düşünüyorum. hatta projeksiyon yaptık, yurt genelinde 2053’e kadar ak parti’nin oyu yüzde 35’in altına düşmüyor. muhalefet dediği gibi seçimi kazanıp parlamenter sisteme geçse bile biz ya birinci partiyiz ya da bizsiz yapamazlar. zaten suriye tezkeresi’ne ‘hayır’ dedikleri için chp tabanından bile bize oy gelecek”


buradan
devamını gör...
yazık lan kimin çocuğuysa.
devamını gör...
beyni yok fikri var işte. iyi tutuşuyorlar maşallah.
devamını gör...
söyleyebileceğim tek şey “yazık”.
devamını gör...
1 ay sonraki dolar kurunu kontrol/tahmin edemeyecek kapasitedeki bir guruhun 30 yil sonraki oy oranlarini tahmin etmesi sacmaligi.
devamını gör...
2153 olmasın 2053 biraz yakın tarih olmuş, komik adam vesselam.
devamını gör...
yaw he he dediğimdir. siz hep iyisiniz kaybetmezsiniz zamani gelince görürsünüz.
devamını gör...
algı yönetimini çok iyi yaptıkları için bu kadar süredir başta olduklarını düşünüyorum. bu beyanda bile aynı olay var. cahil bir halk olduğumuz için duyduğuna inanma potansiyeli var. ama ne yazık ki algı yönetimi bile bu krizi yönetebilecek durum değil. başkası hakkını savunurken evinde cık cıklayan insanların cebine hayatına etki edilince kendisi başlar.

bu kadar kötü durumdaki cahillik seviyesi, ülkeyi uçuruma bile sürükler.
devamını gör...
ras al gul un ölümsüzlük havuzunu mu keşfettiniz? stargate serisindeki taş mezarları mı keşfettiniz lan? bu nasıl bir manyaklık.
devamını gör...
ayakkabı bağcığı kördüğüm olsa çözemeyecek adamlar 22 yıl sonrası için öngörüde bulunuyor takdire şayan gerçekten.

zaten size kalsa belediye seçimlerini de kesin kazanmıştınız dimi.
devamını gör...

chp tabanından bile bize oy gelecek


tam ciddi bir şey yazacaktım ki bu cümleyi okudum. evet aynen. kemalist taban atatürk ve cumhuriyet düşmanlarına oy verecek.

güzel bir algı yönetimi. bunu çok iyi yapıyorlar işte.
devamını gör...
demek ki mülteci göçü devam edecek.
devamını gör...
sesli güldüm ya la.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
akp de film ve kayış iyicene kopmuş dediğim, kahkaha atmama sebep olan komik ve tirajik bir açıklama.

bakın açıklama baştan sona çaresizlik akıyor.

1- imamoğlu'na sataşmışlar. oyları düşüyormuş. (bkz: ahahahaha) bilakis şimdi seçim olsa, alacağı oy en az yüzde 60. onlarda bunu biliyor ve deliriyor. ha keza rte'e karşı cumhur adayı olsa ezici bir şekilde rte'yi yenip, en az yüzde 55 oy alacak imamoğlu. bunu da bal gibi biliyorlar. çünkü bunlar ne diyorsa, tersini düşüneceksiniz.

2- chp tabanı bize oy verecek demiş. (bkz: ahahahahaha) nedeni de tezkereye hayır denmesi imiş. bilakis, ulusalcı çöpler dışında, bu olaya tüm chp tabanı ve seçmeni olumlu bir şekilde karşıladı. bu da demek oluyor ki, akp tabanından chp'ye az da olsa oy gidişi var. çünkü bunlar ne diyorsa, tersini düşüneceksiniz.

3- oylar 2053 de yüzde 35. (bkz: ahahahahahahahahahaah) yahu siz 5 sene sonra var olabilecek misiniz acaba ??. anap'tan beter olacaksınız. daha önce demiştim, 6 aya akp yüzde 25'in altına, chp de yüzde 30 bandına gelecek. iyi parti'de yüzde 20 bandına gelecektir. tekrar ettiğim gibi. bu gerçekleri bal gibi bildikleri için artık bu tarz hezeyan dolu şeyler diyorlar.

çünkü ekonomi rezalet. halk aç. krizle gelen krizle gider demişler. demirel de boş tencerenin deviremeyeceği iktidar yok demiş.

bunu akp sokakta gördü ve telaş sardı. dünde reisler "avrupa aç, marketler boş" demişti. vah vah.
devamını gör...
2053'ten 20'yi at, ne kalır? 53 kalır.
53'ü ters çevirip 1 ile çarp, sonuç : 35

herkes göremez bunları. bu adamlar işi biliyor.
devamını gör...
geleceği gördüğüne göre allah sanırım bunu diyen kişi.
devamını gör...
mhp ile beraber %50'yi kıl payı görmüş, istanbul, ankara gibi önemli şehirleri son seçimde kaybetmiş malum parti'nin züğürt tesellisi beyanı.
devamını gör...
vah vah vah. seçimi kaybedecekler çok alametler belirdi diye yazıp duruyordum ama durumun bu kadar vahim oldugunu bilmiyordum.
vah ki ne vah.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2053’e kadar oyumuz yüzde 35’in altına düşmüyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim