kaynak
ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, muhalefete yüklenip iktidarlarını anlattığı konuşmasında, "ülkemizin ve dünyadaki gelişmeleri bugünden planlayarak bundan sonra biz 2053 yılına kadar yapacaklarımızı planladık"demiş.
devamını gör...
ağa 2 ayı çıkaracağımızın garantisi yok siz neyin planını yaptınız sahiden ya?

merkez bankasında -40 milyar dolar rezerviniz var, 2053'e kadar swap mı yapacaksınız? o swapları ödeme günü geldiği zaman kim ödeyecek? araplardan gelen 3-5 milyar dolar mı kurtaracak sizi adil bey?
devamını gör...
merkez bankası sabah akşam para basar, arapların ellerini öpüp para dilenir birileri, türkiye tarihindeki en ağır şartlara ve faiz oranlarına sahip kredileri çekeriz ülke olarak, swapler vb. geri ödemesi geldiğinde bizi iflasa götürecek kararlar alırlar… hepsi sıcak para için ancak geçici çözümler.

sorunca, yol yabdı. ulan neyle nasıl yapılıyor bu yol? milyonlarca lira / döviz borçlandırdınız siz bu milleti! bir de utanmadan yıllar sonrasını planlıyorlarmış, yer miyiz bu numaraları?!
devamını gör...
oh oh iyi içim rahat etti bak.
devamını gör...
aga 2053'e kadar her şeyi planlayıp programladıysanız ülkenin cumhurbaşkanı çıkıp niye şükür edebiyatı yapıyor? yılda 4 defa ekonomik reform, 2 defa yargı reformu yapılan bir ülkede yaşıyoruz ne 2053'ü. 20 yılda getirdikleri nokta yağ kuyrukları, şükür edebiyatı, soğan ekmek... allah tan her şeyi planlamışlar. ya plansız olsalardı?!?!
devamını gör...
31 yıl var.
bu 31 yılda ne gibi teknolojiler çıkacak, bunların yüzde kaçına biz sahip olabileceğiz vs hiç bilmeden tamamen kafadan sallama cümledir.
neyi planladın?
neye göre planladın?
günümüz sistemine ve ekonomisine göre mi planladın?
yarın başka bir savaş, başka bir pandemi patlak verirse onları hesaba kattın mı?
bin tane soru sorarım bunu söyleyene...

heee,
inananı var mı?
var :)
o yüzden böyleler ya işte...
devamını gör...
neyi planladınız? bir dakika sonra yaşayacağımızın kanıtı yokken.
devamını gör...
yap işlet devret sistemiyle yarım asırlığına birilerine peşkeş çekebileceğiniz yer kaldı mı ki.
neyle yapacaksınız vatandaştan yine biz bize yeteriz diyerek dilenerek mi? feto gibi başka cemaatlere yanlayarak mı?
bir de küsuratlı sayı vermiş ki salladığı anlaşılmasın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2053 yılına kadar yapacaklarımızı planladık" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim