avrupanın iki devinin karşı karşıya geleceği derbi maçıdır.
devamını gör...
devler de beko'yla efes herhalde..
devamını gör...
maçın sonlarında her zamanki saçma sapan tercihler ve top kayıplarıyla kaybettiğimiz bir maç. koç da tuhaftı bugün. maç topunda mola almadı. ilk yarıda takım dağılırken de mola almadı. bir şey var bu ekipte, bir şeyler uyuşmuyor çok belli. yoksa kadro çok iyi.

başkalarının cinsel oranlarıyla gerdeğe girenler için de yazalım. bugün hem voleybol, hem basketbol hem de futbolla ilgiliyiz fenerbahçeliler olarak. çünkü kendi renklerimizi, kendi takımımızı destekliyoruz. kendi takımımızla sevinip kendi takımımızla üzülüyoruz.
devamını gör...
her iki takımın da dehşet top kayıpları yaptığı, her efes-fenerbahçe derbisi gibi sert geçen ama efes'in pes etmeyip kazandığı ve ayrıca maçı anlatan spikerlerin maç boyunca fenerin sayılarına sevinip efes'in attığı sayıya yabancı takım sayı atıyormuş gibi tepki verdiği maçtır. hatta 4. periyot sonunda moerman, kullandığı kritik serbest atışı kaçırdı diye sevindiler. aşırı yanlı anlatımdan ben efes taraftarı olarak izlerken çok rahatsız oldum. neyse ki efes'imiz maç sonunda ismail şenol'a gerekli cevabı verdi.
not: fenerbahçelilerin maç kaybedince "en azından kendi rengimizi destekliyoruz" imalarını çok saçma buluyorum. efes sadece bir basketbol takımı, doğal olarak futbolda herhangi bir takımı destekleyen birisi (fenerbahçeliler dahil) efes'i destekleyebilir. efes'in futbol takımı var da biz mi desteklemedik? bu neyin kini?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"25 kasım 2021 fenerbahçe beko anadolu efes maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim