gıda ürünleri fiyat artışında dünya lideri, icra ve iflas dosyalarında 24 milyon dosya ile uğraşan bir ülkede, sokaktaki gerçek enflasyonu gösteren bir veri bulunamadığından, ülkenin bütün kesimlerini direkt etkileyecek olan enflasyon verisinin, ülkenin resmi kuruluşu tüik tarafından %2.5 olarak açıklanmasıdır.
başka ölçüm yapan kuruluşlar ile hiç bir zaman uyuşmayan bu rakamlar üzerinden görülmüştür ki; enflasyon düşmektedir.emeği geçenleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
tüik enflasyonu ile ekonomi ve vatandaşın yaşadığı gerçek enflasyon bambaşka şeyler. tüik'i ciddiye alan, inanan kaldı mı.?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"3 kasım 2025 tüik enflasyon açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim