olay, gürpınar ilçesi bozyiğit mahallesi'nde meydana geldi. dün öğleden sonra 2'si kardeş 3 çocuk mahalle içinde bulunan ve son yağışlarla debisi artan derenin kenarında oynarken, berkcan karakoç bir anda dengesini kaybedip suya düştü. suya kapılan berkcan'ın cansız bedeni ise mahalleli tarafından 3 kilometre uzaklıkta bulundu. mahalle halkının sudan çıkardığı karakoç'un cenazesi, van yüzüncü yıl üniversitesi dursun odabaş tıp merkezi’nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
-dha
devamını gör...
olur öyle. herkesin bir şekilde gitmesi gerekiyor. ıh mıh etmeye gerek yok. kestirmeden yolu bulmuş başarılı bir çocuk. umarım allah cenneti ile ödüllendirir. müslüman bir çocuğa benziyor. allah taksiratını bağışlasın. acılı ailesine de başsağlığı dileyelim. kalanlar için zor olabilir tabii. onlar da acılarıyla biraz oyalanıp, ondan sonra gidecekler zaten.

bir erkek için en iyisi savaşta ölmektir. ondan sonraki iyi şey ise hiç doğmamış olmaktır. yoksa tadı tuzu kalmamış sakız gibi geviş getirmek zorunda kalır. ben güneydoğu'da askerlik yapıp, çatışmaya girmiş olsam da beceremedim ya da şansım yaver gitmedi. neyse ne, sonuç olarak geviş getirmeye devam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"5 yaşındaki çocuğun dereye düşüp ölmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim