iyi partili millet vekili hüseyin örs, tbmm'de çıkan kavgada yoğun bakıma kaldırılmış. durumu iyi değilmiş. umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur fakat anlayamıyorum. bu, tbmm'de çıkan kaçıncı kavga onu da bilmiyorum lâkin gün geçmesin ki tekrar tekrar umutsuzluğa düşmeyeyim. ülke gündemi bir gün mü durgunlaşmaz arkadaş ? adamlar milletin iradesini temsilen bulundukları yerde sabah akşam ağız kavgası yapıp, en nihayetinde birbirlerine girip girip duruyorlar. sonra da siyasettir olur, yarın barışırız diyorlar. olmasın arkadaş. bir tek akıllandırmayan, ders çıkarılamayan husus siyaset mi ?

haber linki:
devamını gör...
gergin milletin gergin vekilleri.
senenin son ayına bütçe tartışmalarını koyuyorsunuz, adamlar 11 ay yan gelip yatıyor, 12. ayda şoke eden ülke gerçekleriyle yüzleşiyorlar. haliyle daha fazla geriliyorlar. eşlerinden ve sıcak yataklarından da uzaktalar. sevişemiyorlar+rahatlayamıyorlar bunların sonucunda döğüşüyorlar.
(bkz: dövüşmen kuzum)
devamını gör...
muhalif bir vekilin mecliste kafasını kıracak kadar ileri giden bir iktidar seçim gecesi neler yapmaz? bunun cevabını veremeyen, hazırlığı olmayan her muhalif partinin tüm sözleri yalandır. düzenbazlıktır. şayet bizler oy verdiğimiz muhalefet partilerine bu soruyu sormayasak da hiç birimiz kurtuluşu, refahı hakkeden onurlu insanlar değiliz. sadece ağlak 31 cileriz.
devamını gör...
meclis değil ahır bildiğin. gerçi ahırdaki büyükbaşların insanlığa faydası var et verir, süt verir hatta derisini de verir gelecek nesiller için buzağı doğurur insanlar o yavruyu büyütüp eğitip ondan faydalanır.

şu meclisteki 600 tane ne idüğü belirsiz, karşısındakini dinlemekten aciz, tahammülden yoksun olan ve tek vasfı sadece el kaldırmak ve mecliste bu türde rezilliklere imza atmak olan ve milyarlarca tl'lik vergilerimizden maaş alan yüzlerce vasıfsız insansı tiplerin hiçbiri beni temsil edemez. bunlara saygı, sevgi duyanların kendine saygısı yoktur.

keşke atatürk kendi monarşisini kursaydı en azından elit, medeni, cesur ve zeki bir adamın ailesi tarafından yönetilirdik. demokrasi türkiye için facia maalesef.

edit: buradan
zaman zaman olurmuş böyle şeyler bak sen. midem bulanıyor bunlardan.
devamını gör...
milleti temsil eden bu güruh için insanlık adına utanmamak elde değil. mecliste sulh, yurtta sulh.
devamını gör...
kraldan çok kralcı alpay özalan başı çekiyor haliyle. bir de bu herife fairplay ödülü vermişlerdi.
devamını gör...
"yersen" cumhuriyet, "yersen" demokrasi olunca böyle oluyor.

izmir'liyim, sorsan 1 tane izmir vekili bilmem. millet gidiyor basıyor bir partiye oyu, artık bahtına ne çıkarsa, parti içinden artık hangi maymunu aday gösterirlerse. seçmen, vekilin v'sini görmüyor, seçim sürecinde bu kişiyi tartamıyor. ortaya da kayırma yöntemiyle koltuk kazanan, milletin parasını yemekten başka hiçbir işe yaramayan 600 adet cahil, medeniyetten yoksun maymun çıkıyor.
devamını gör...
bu medeniyetsiz öküzleri meclise sokanlarin suçu kusura bakmasın kimse.

demokrasi bir eğitim işi eğitimsiz cahiller oy kullanınca mecliste ahir oluyor kusura bakmasın kimse.
devamını gör...
şimdi soru şu: meclisi endüstri meslek lisesi tadında olan bir ülkeden ne bekliyoruz?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 aralık 2022 tbmm'de çıkan kavga" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim