koronavirüs aşı çalışmaları sebebiyle yaptığı övgü. ayrıca türklere düğün içinde çağrıda bulunmuş. oysa düğün dernekler bizim kırmızı çizgimizdir, covid-19 bile engel olamaz.

almanya başbakanı angela merkel, biontech'in kurucularından türk göçmenlerin çocukları prof. dr. uğur şahin ve eşi dr. özlem türeci'nin yeni tip koronavirüse karşı aşıyı bulmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi. türklere düğün çağrısı yapan merkel, "düğünler çok sayıda genç için hayatlarının en önemli anlarından. hijyen kurallarına uyulma dahi şu an için düğünleri ertelemek en doğrusu. benim ricam, her şey normale döndüğünde düğün davetlerini gerçekleştirmektir" dedi. buradan
devamını gör...
(bkz: avrupa onları konuşuyor)
(bkz: dünya onları konuşuyor)
devamını gör...
övgüye mazhar bir buluş yaptıkları için övülmeyi hak eden türk çiftiin alman şansölyesi tarafından tebrik edilme olayıdır.
devamını gör...
avruba yine iç işlerimize karışıyor.avrubaya inat düğünlere gidip her gördüğümüzü yalamaya devam.
devamını gör...
turk asilli olmalari cok guzel ama gonul isterdi ki asi calismalarini turkiye'de yapsalardi, dunyaya turkiye'den duyurulsaydi. o zaman daha grur verici olurdu... bu arada dugun dernek olaylarinda gurbetci kesimin muhtemelen önünü alamamis olacaklar ki, kadin isyanlari oynuyor...
devamını gör...
bizi kıskanıyorlar diye boşuna demiyoruz, kendileri bulamadılar biz bulduk. evet.
devamını gör...
yurt dışındaki azınlık türklerden 80 milyonluk türkiye'den daha büyük işler yapıyorlar.bizim millet fırsatı olursa yapıyor ama biz ülkece kendi ülkemizdeki bilim insanlarına bu fırsatı veremiyoruz demek ki .
devamını gör...
covid aşısı sonrası yapılacak düğünlerde umarım çiftetelli oynarken görürüz merkel hanımefendiyi.
devamını gör...
herkes konuşuyor da , kimse çıkıp ,
' ya bu adamlar türk, biz aylardır onları konuşuyor, onlarla gurur duyuyor ama,
dünyanın peşinde koştuğu ürettikleri aşıyı biz alamıyoruz, neden ? ' demiyor...
devamını gör...
bu ülkede binlerce şahin ve türeci var. ama bu ülkede.
bu gözler öğrenci uygulamasına çıkartılmayıp çürütülen mikroskop gördü. neymiş onun yazdığı proje ile alınmış onunmuş. bahsi geçen yenilemeyecek, içilemeyecek, kırılamayacak bir mikroskop. kimin malını kimden esirgiyorsa. aklıma geldikçe sinirleniyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"8 aralık 2020 merkel'den uğur şahin ve özlem türeci'ye övgü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim