bunun kadar gereksiz bir şey yok. bırak ağlasın. rahatlasın. içinde mi tutsun zavallı. çok istiyorsan senin için yapabileceğim bir şey var mı diye sor, yanındayım de. yapacağın bir şey yoksa kenara çekil. ağlayan insanları rahat bırakın.
devamını gör...
zırlama derim.
devamını gör...
gereksiz fakat bir o kadar da saf düşünceyle söylenen teselli niyetli cümle. genelde diyen benimdir. ağlayan insanlara ağlaması bitene kadar müdahale edilmesini de gereksiz bulurum normalde fakat şahsımdan teselli bekleyen birine ne diyeceğimi bilemediğimden aklıma ilk gelen bu saçma cümleyi söyleyiveririm. "olum ağlama lan senden önemli mi?" bir bakmışım bu çıkmış ağzımdan.
devamını gör...
durup dururken "ağla açılırsın" demekle kapışır.
devamını gör...
sacma bir hareket.

hic bir sey soylemeden aglayan insanin yanina otururum ve elimi koluna koyarim. yaninda birisine ihtiyaci varsa belli eder, yalniz kalmak istiyorsa da belli eder. konusmak istiyorsa konusmaya baslar. neye ihtiyaci oldugunu sadece aglayan insan bilir. yalniz kalmak istiyorsa da ben surada olacagim der ayrilirim.
devamını gör...
gözünün önünde acı çeken birini görmekten kaynaklanan biraz da gayriihtiyari olarak yapılan bir hareket. hele de o biri, annen, eşin, çocuğun gibi sevdiğin insanlardan biriyse, insanın içinden öncelikle "ağlama, çözeriz bir şekilde." demek gelmiyor mu?* insan, kendi içindeki acıya katlanabiliyor da sevdiklerinin acı çekmesine katlanmakta daha büyük zorluk çekiyor, belki de o yüzden sevdiklerimizin gözümüzün önünde ağlamasına katlanamıyoruzdur, kim bilir...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ağlayan insana ağlama demek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim