food court'u epey kucuk olan, balcova'da bulunan alisveris merkezi.
devamını gör...
izmir'in ilk alışveriş merkezidir. şimdilerde diğerlerinin yanında iş hanı gibi durmaktadır. ancak izmir'de yaşayan orta yaş güruhtan herkesin elbet bir anısının bulunduğu lokasyondur.

ben çok küçükken, babamla scooby doo filminin sabah seansına gittiğimiz, salonda yalnızca baba oğul film izlediğimiz, unutulmaz bir sinemaya sahip olan alışveriş merkezidir.

ayrıca buradan çıkışta inciraltı'na gidip balık ekmek yenmezse olmaz.
devamını gör...
balçova da bulunan her bir haltı barındıran avm. pek bi numarası yoktur ama ara ara ama çok fazla ara ara gidip gezilesi vardır.
devamını gör...
izmir'e gittiğim yıllarda sinemasını tercih ettiğim avm.
devamını gör...
antalya'da pandemi öncesi açılan geçen gün gittiğimde mağazaların yarısının olmadığı tadilat havasında gibi duran avm'dir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"agora alışveriş merkezi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim