ahmet piriştina
başlık "valentina nappi iyi çalışıyor o da" tarafından 26.04.2021 22:52 tarihinde açılmıştır.
1.
izmir büyükşehir belediyesi eski başkanı olan rahmetli başkan. 2004 seçimlerinden kısa süre sonra vefat etmiştir. yerine gelen aziz kocaoğlu 15 yıl hüküm sürdü izmir de.
devamını gör...
2.
buca eski belediye başkanı levent piriştina'nın babasıdır.
devamını gör...
3.
karadeniz vilayetlerinden sökülen parke taşlarını izmir'e getirmiş. gündoğdu meydanı çevresi gibi tarihi alanlara döşettirmiş.
rahmetli vizyon sahibi biriymiş gerçekten.
rahmetli vizyon sahibi biriymiş gerçekten.
devamını gör...
4.
ahmet piriştina, soyadından da anlaşılacağı üzere etnik olarak kosova arnavutları'ndan olup izmirin eski belediye başkanıydı. piriştinalı ahmet yani. piriştinalı ahmet, dsp'den ve chp'den belediye başkanlığı yapmış olup 2004 yerel seçimleri öncesi aniden vefat etmiştir. piriştinalı ahmet, sadece izmir'de değil, bütün türkiyede sevilen ve sayılan örnek bir siyasetçiydi. piriştinalı ahmet bey'i saygıyla ve sevgiyle anıyoruz.
1999-2004 yılları arasında dsp'den ve chp'den bir dönem izmir büyükşehir belediye başkanlığı yapmış olan ahmet piriştina

devamını gör...
5.
eski izmir büyükşehir belediye başkanıdır kendisi. türkiye'de tansaş market'in kurucusudur. izmir'den baslayıp tüm türkiye'ye market zinciri kurdu.
not:tansaş demişim kipa olacaktı bir allah'ın kulu da uyarmıyor.(bkz: swh)
not:tansaş demişim kipa olacaktı bir allah'ın kulu da uyarmıyor.(bkz: swh)
devamını gör...