yeryüzündeki her konuda olduğu gibi doğrudan doğruya penisle ilişkilidir.

akp, bonapartist bir anlayışla noluyo demeye kalmadan hızla modernleşen, bunu yaparken de alt yapıdaki çelişkileri çözmek yerine üst yapıdaki zahiri mefhumlara odaklanan türkiye batılılaşmasına başkaldırıdır. sermayeyi elinde toplayan bir avuç şehirliye karşı taşranın isyanıdır. "köylü milletin efendisidir" sözünü yutmayan köylülere ait düpedüz bir sınıfsal hareketin örgütlü biçimidir.

söz konusu taşralılar; yetersiz beslenme, elverişsiz sağlık koşulları ve asıl önemlisi yaygın akraba evliliği nedeniyle fizyolojik olarak dezavantajlı olup, çok afedersiniz küçük pipilidir. penislerinin kısa olması nedeniyle spor yapan, çok iyi beslenen, güzel şartlarda yaşayan ve bu nedenle genetik mirası daha kuvvetli olduğu için uzun penise sahip olan seçkinlere yıllar boyu amansız bir öfke ve kin biriktirmişlerdir.

günün birinde, bu nefreti doğru biçimde kavrayan bir kişi ortaya çıkmış ve iki yüzyıllık intikamı almayı başarmıştır. şimdi soruyorum size, bu kişinin kısa penisli taraftarları tarafından "uzun adam" olarak anılması tesadüf müdür? hayır. bu, tamamıyla kısa penislilerin bilinçaltına verilen çok doğru bir mesajdır. bu nedenledir ki akp kitlesi kendini uzun adamla özdeşleştirmeyi çok sever. böylelikle kendisinin de uzun penise sahip olduğuna inanabilir.

peki ya, akp'nin sürekli övündüğü inşaatlara ne demeli? sizce de her biri gökyüzüne yükselen uzun ve erekte penisleri andırmıyor mu? hele yeni havalimanındaki kule? ya da çamlıca televizyon kulesi? neden akp'nin her reklamında "ennn büyük" "ennn uzun" gibi ifadeler kullanılır, hiç düşündünüz mü? bütün bunlar tamamıyla yukarıda sözünü ettiğim, toplumun çoğunluğunu oluşturan kısa penis kompleksi ve öfkesine sahip kitleye yönelik mesajlardır ve daima amacına ulaşır. bakın, uzun adamın yardımcılarından birinin soyadı dahi "kalın"dır. son olarak şuna ekleyeyim, uzun adam bir mitinginde rakibi muharrem ince için aynen şu ifadeyi kullanmıştır;

"muharrem dediğiniz ince.. ben ince değilim"
devamını gör...
(bkz: cehalet)(bkz: siyasal islam)
devamını gör...
(bkz: siyasal islam) ve tabii ki de, bir söz verip halkı heyecanlandırıp o sözünü tutmamasidir.
devamını gör...
eğitim demek isterdim ama eğitim de değil, cehalettir.

bir atasözü ile anlatmak gerekirse:

(bkz: eşeğe altın semer vursalar yine eşektir)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ak parti'nin iktidar olmasının altında yatan kadim neden" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim