kurak 2025 yılının getirisi su kısıtlamaları olunca, akepe'nin bademleri kuyruk acılarını 'iş bilmezlik nedenli susuzluk' kılıfında cehape'li belediyelere siyasi eleştiri haline getirmişlerdi. hemen her ilçe örgütü kendi belediyesine bol keseden çamur atar olmuştu: becerilksiliklerinden susuzluk yaşanıyor. bal bal bla.

oysa ''göklerden gelen bir karar vardı'': kar-yağmur.

anadolu havzaları seksenli yıllardaki düzeyde yağış alınca, 2026 yılı için yeterli baraj seviyeleri oluştu. haliyle akepe'nin bozgunculuğu 'boşa düştü'.

derler ya; ''allah'ın sopası''. he işte o...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"akp’nin chp’li belediyelere attığı çamurun yıkanması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim