ses tonunun ve konuşma üslubunun görüntüsüyle uyumlu olmadığını gösteren bir durumdur. sesinin oynadığı role uymaması da bir diğer sebeptir.
şener şen, kemal sunal , halit akçatepe ve ilyas salman ın ses özellikleri oynadıkları rollerle mükemmel uyum sağlamaktadr.
adile naşit, perran kutman, aliye rona, ayşen gruda, dinçer çekmez, ihsan yüce, münir özkul aynı şekilde tiplemeleriyle uyumlu mükemmel seslerdir.
ancak ayhan ışık beni şaşıtmıştır, kendisi harika bir bas bariton sese sahip olmasına rağmen kendi sesiyle oynamamıştır, bunun sebebi de sesinin oynadığı esprili, hareketli, genç delikanlı rollerine göre fazla olgun düşmesiydi sanırım.
devamını gör...
(bkz: umut tabak)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aktör olup filmlerde kendi sesini kullanmamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim