patatesleri ekmek gibi olan, wi fi şifresini download kisvesi altında vermekten imtina eden, babalarının yaradılıştan gelen bir takim uzuvları hakkında müstesna espriler yapabilecek kadar yılışık çalışanlara sahip işletme. bir arkadaşımın önerisiyle gitmiştim, uğramak bir daha aklımın ucundan geçmez.
devamını gör...
2018 yılında vizyona giren ölümlü dünya filminde ailenin işlettiği lokantanın adıdır. radyoda yayınlanan ve akıllardan çıkmayan jingleları vardır. film ve filmdeki replikler unutulmadığı gibi (ilhami abi sen söyle ben başka bir ilde miyim?) bu güzide lokantanın da adı unutulamaz.
devamını gör...
başlığı okuyunca radyo reklamındaki müzik zihnimde dönmeye başladı. ne güzel filmdi be...
devamını gör...
ölümlü dünya filminden güzel bir repliktir. bir ali atay şaheseri film. güldürme garantisi olduğunu düşündüğüm bir filmdir.
devamını gör...
sözleri şu şekildedir;
anadolu tat 1071
anadolu tat 1071
anadolu tat 1071 1071 1071
devamını gör...
kapanan ünlü restoran zinciri.
devamını gör...
radyoda duyunca umarsızca fütursuzca şuursuzca mısır tarlasına minibüsümle dalmışım gibi bir başlık
devamını gör...
delilerin filmi olduğunu düşündüğüm ölümlü dünya filminden bir parça. aslında bizden bir parça. alakasız yerlerde çalmayı huy edinmiş ve her seferinde de ne oluyor ulan? sorusunu sordurtup ardından kahkahalara boğan bir şarkıdır bizim için. tam operasyonun ortasında, minibüsle mısır tarlasına girmelik. meh, yani tam bizlik!

olum spotify, bıraktım seni buraya
devamını gör...
ne zaman 1071 sayısı ile karşılaşsam kafamda çalmaya başlayan ölümlü dünya film müziği.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"anadolu tat 1071" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim