"tanrı gözlerindeki ışığı alıp onu sesine katmış" demiştim ilk duyduğumda, büyük ihtimalle onu dinleyip seven bir çok insan da aynı şeyleri hissetmiştir.

italya'nın en iyi tenorlarından birisidir, zaman zaman popülist davranıp aynı şekilde şarkı söylediği dile getirilse de bu muhteşem bir sese sahip olduğunu değiştirmez.

sarah brightman ile yaptığı eski ama muhteşem düet.


seneler sonra, yine aynı ikili, yine aynı şarkı. andrea'nın saçlar bembeyaz olmuş ama sarah hanım hiç değişmemiş maaşallah*
devamını gör...
yetenekli bir şarkıcıdır. sarah brightman'la yaptığı düeti ben de dinlemiştim. bir zamanlar çok opera dinlerdim. şu an hiç dinlemiyorum.
devamını gör...
italyan tenor. tarihin gördüğü en büyük gırtlaklardan biridir.
(bkz: vivo per lei)

12 yaşındayken, bir futbol maçında meydana gelen kazadan sonra görme yetisini tamamen kaybetmiştir.
devamını gör...
küçükken glokom (göz tansiyonu) teşhisi koyulmuş, daha sonra geçirdiği kaza sonucu tamamen görememeye başlamıştır.

italya'da doğduğu yerde çeşitli konserler vererek gelirlerini görme engelli çocukların ihtiyaçları için kullanıyor. hatta bunun için ülkemizden de çeşitli turlar düzenleniyor, böylelikle hem bocelli dinliyor ve destek vermiş oluyor hem de italya'yı görüyorsunuz.

"umut için müzik" adı altında mimarisine bayıldığım duomo katedrali'nde vermiş olduğu konserler var. linkini bırakıyorum.

devamını gör...
sevip saygı duyduğumuz italyan bir dayımızdır. sarı saçlı güzel kemancasının köyünü öğrenmeye çalışıyorum. bir bulsam çiçeğimi çikolatamı, bir de bocelli dayımı alıp dayanacağım kızın babasının kapısına.

devamını gör...
italyan şarkıcı ve besteci, hayran olunası mükemmel şahsiyet. con te partiro adlı şarkısı en ünlü olanıdır. sarah brightman'la olan düetini dinlemek orgazmdan daha zevkli anlar arasına girebilir.
devamını gör...
muhteşem bir tenor bir vivo per lei oksun yanık yanık ağlarsın :) şaka bir yana çok güçlü sesi olmasına rağmen neredeyse bütün türlere uygun gerçek bir sanatçı .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"andrea bocelli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim