aljazeera
katar'a ambargonun kaldırılması sonrası ankara-riyad ilişkileri
ancak bugün, 2017’de katar'a ambargo uygulamaya başlayan riyad öncülüğündeki dört uluslu blok ile doha arasındaki gerginliğin azalması dolayısıyla, ankara ve riyad arasındaki bağların normale dönüşün eşiğinde göründüğü aktarıldı.

körfez işbirliği konseyi (kik) toplantısında suudi arabistan ve müttefiklerinin, hava sahasını ve sınırları yeniden açmak da dahil olmak üzere doha ile ilişkileri tekrar düzelttiği, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın karara yönelik olarak "çok faydalı" yorumu yaptığı anımsatıldı.
devamını gör...
türkiye müslüman kardeşler örgütünü himaye ettiği sürece asla barış sağlanamaz. bunlar yalnızca ateşkes.
devamını gör...
biden'ın bölgede izleyeceği yol ki çok farklı bir beklentiye girmemek gerek, belirleyici olacaktır,
ancak, abd politikalarına teslim olmuş bölge ülkelerinin ki buna türkiye de dahil, bir araya gelmesi, asla mümkün olamayacak bir meseledir.
devamını gör...
ya şu içerikleri haber muhabiri gibi paylaşmasak. aynı şekilde başlıkları da. sonuçta sözlük burası. yani biraz kelimelerle sözlük formatına uygun olarak oynarsanız daha iyi olacak.
devamını gör...
abd'de biden'ın göreve gelmesinin tezahürü. abd seçimlerini demokratların kazanması durumunda amerika-iran ilişkilerini yumuşatma yoluna gidileceğini biliyorduk. hal böyle olunca bölgeyi işgalde iran'la rakip olan suudların paçası tutuştu. trump öncesinde olduğu gibi türkiye'ye yanlayacaklar. bunlar daha ısınma turları.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ankara ile riyad arasında uzlaşmanın önündeki engelin kalkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim