yemeden içmeden kesilme durumu. gitmiyor arkadaş.
devamını gör...
çok fazla film izlemeyin.
devamını gör...
aşık olunca çok yiyenler ayrılınca yine çok yerler, aşık olduğunda yemeden içmeden kesilenler ayrıldığında yine yemekten nefret eder. işler bu şekilde ilerliyor buna göre tarafınızı seçin bence. sonunu düşünerek hareket edin tavsiye niteliğindedir tabi yine siz bilirsiniz.
devamını gör...
hiç yaşamadığım durumdur. aksine iştahım açılır. aşık olunan kişiyle karşılıklı yemek yiyormuşuz hissiyle daha büyük bir zevkle yemek yerim.
devamını gör...
karşılıksız aşkta geçerli olan durum, eğer sevgililik durumu varsa ve özellikle her şeyin iyi gittiği, tarafların birbirine tüm ilgisini boşalttığı dönemse iştahla büyük bir aşkla ve sevgiyle her şeyi severek yemeğin pişirilmmesinde kullanılan yönteme bile ayrı bir hayret ve aşk duyularak yenilir
devamını gör...
neyse ki geçici bir süreliğine.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aşık olunca iştahın kesilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim