canından bezdiren arkadaştır. ne ailesiyle kavgası biter ne sevdiceğiyle. hiç kimseyle arası iyi değildir ve sürekli olarak o haklıdır. 15 yıl önce olmuş bir olayı bütün detaylarıyla hatırlayıp hala nefretini taze tutarak enerjinizi sömürür. bir kerecik olsun kendinize ait bir derdiniz olur anlatırsınız ve anlarsınız ki aslında dinlemiyor. cümleniz bittiği anda kendi devasa dertlerini anlatmaya devam ediyorsa o arkadaşlığı in tez vakitte bitirilmesi gerektiğini anlarsınız. neden yıllarımızı bu salağa heba etmişim diye kafanızı duvarlara vurasınuz gelir
devamını gör...
(bkz: başlık nick uyumu)
devamını gör...
insan dert çekmeyi sever, hep en çok ben üzülüyorum, en çok bana acıyın kafasındayız. gerçek bu. aslında çok da takılmaması gereklidir. çoğu zaman yorsa da arkadaş ile samimilik varsa bir noktaya kadar çekilebilir.
devamını gör...
bazıları dertli arkadaşı çok sever. ona ancak derdini dinleyerek yaklaşabilirsiniz.
devamını gör...
kendisini susturmak için durduk yere (kendime) dert üretmeme sebep olan arkadaştır.
devamını gör...
her aradığında 'ya noldu biliyor musun......' diye konuşmasına giriş yapan ve arkasından dertlerini sıralayan arkadaştır.
devamını gör...
''dert ayak gibidir herkes en büyüğünü kendinde sanır'' denmesi gereken arkadaştır.
devamını gör...
dünyanın bütün dertlerinin sanki kendisinde toplandığını zanneden ve en ufak bir problemi bile anlatmaya çalışan insandır. bazen enerjinizi de sömürürler.
devamını gör...
eğer etrafınızda böyle biri yoksa, korkarım ki o sizsiniz.... bu arkadaş, sadece konuşmak için yaratılmıştır. sizi asla dinlemez, siz konuşurken kendisi başka bişi ile ilgilenip, lafınızı ağzınıza sokar sonra da hiç bisi olmamis gibi kendisi alakasız bişi ile konuşmaya devam eder... her yeri derttir... disardan bakınca bu insanın derdi var demezsin, derdin bu insanı var dersin... bir de öyle ketumluk falan beklemeyin , her gelene fakir edebiyatı yapmaya da bayılır... ayrıca asla eleştiriye açık değildir, onun b*k attığı insanı çekiştirmezseniz, bir sonra ki durakta anlatacağı derdi siz olursunuz.
devamını gör...
senin derdinde yanında olmayacak arkadaştır.
devamını gör...
hele bir de unutkan biriyse farklı dertlerini gün içinde değiştirip değiştirip 15 kere anlatma özelliğine sahiptir. asla derdi bitmeyen arkadaşın vereceği bıkkınlığı üçe katlar.

+bu böyle dedi, şöyle şöyle oldu...
-ama bunu anlatmıştın zaten.
+aa.. e o zaman şunu anlatayım bak sana onu hiç anlatmadım, bak şimdi...

..şeklinde diyaloglara girmenize sebebiyet verebilir. kendileri normal uzunlukta sayılabilecek bir ömrü 1 ay kadar kısa bir sürede üçte birine indirebilir. dikkatli olun sevgili yazarlar, aman diyeyim.
devamını gör...
(bkz: yürüyen depresyon)
devamını gör...
siz daha beter dertlere içinizde boğuşurken her şeyi 7/24 anlatıp beni asla anlayamazsın diyen kişidir. sizi küçümseyeni hiç çekilmez.
devamını gör...
arkadaşlarımın gözünde ben. biri biter biri gelir dertlerin.
devamını gör...
sürekli gazı olduğu için ağlayan bebek gibidir. bir müddet sonra duymazsınız dediklerini
devamını gör...
çenesi durmaz ki.
her yerde ileri geri konuşur.
herkese özelini anlatır.
sonra niye böyle oldu?
acaba neden?
devamını gör...
hahaha (bkz: ben)
devamını gör...
ulan arkadaş tamam derdin bitmesin tamam anlat kendini iyi hisset yeter ki ama neden ben konuşacakken tekrardan kendine yoğunlaşıyorsun gadasını aldığım?
devamını gör...
'derdini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.' şeklinde yaklaştığım ve azımsanmayacak kadar büyük bir topluluğa ulaşmış insan türü.

var öyle bir arkadaşım.
gölgesiyle bile kavga ediyor. onunla bile derdi var.
'o tarafa değil de şu tarafa yansısa olmaz mı yani?' diyor bazen.

onun adına ciddi korkularım var. bazen ruh sağlığını tamamen kaybettiğini düşünüyorum. onun yanından ayrıldığımda bile hala beynim uğulduyor. bakın zaten minicik miniminnacık beynim var ona bu işkenceyi neden yapıyorsunuz?

hayatı sorgulamama ve her seferinde tanrım sana şükürler olsun dememe sebep oluyor. hayır durduk yerde inancım hortluyor.

telefonum çaldığında eğer arayan oysa bir anda modum düşüyor. 'acaba yine ne oldu?' diyorum. eskiden bu kadar değildi. son günlerde değişik bir hal aldı bu durum. pifff çok dertliyim ya la. *
devamını gör...
sizi dert sahibi yapabilecek arkadaştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"asla derdi bitmeyen arkadaş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim