resmen toplumun el birliğiyle kurduğu o sinsi kumpasın kurbanı olmaktır bu.. ulan içimde koskoca bir einstein yatıyor, atomu parçalayacak vizyonum var ama dışarıdan bakınca sadece akşama ne pişirsem diye düşünen düz bir faniyim sanki.

geçen gün bulaşık makinesini dizerken kuantum fiziğiyle aradaki o ince korelasyonu çözmüşüm, tam coşkuyla anlatacağım, gelen tepki, "ay canım sen de amma kafa açtın ha, diz geç işte şu tabakları." ya sabır..! dahi doğmuşuz da yanlış coğrafyada harcanıyoruz yeminle..

kader bizi tutmuş, linkedin’de o vizyonsuz tiplerin "başarı aslında terlemektir" konulu leş postlarını beğenmeye mahkum etmiş. hayır yani einstein bugün yaşasa, eminim o da plazada cc lendiği saçma sapan maillere cevap yetiştirmekten, "toplantı set edelim" demekten genel göreliliği falan unuturdu, evde kedi severdi anca.

hadi işi gücü geçtim, evde biri ergen biri genç iki tane evlat var, gel de bunlara anlat o dehanı... ben tam hayata dair varoluşsal bir sancıdan, evrenin genişlemesinden girip olayı felsefi bir şölene çevireceğim, ergen olan "ya anne yine mi edebiyat ya, internet çok yavaş ona bak sen" diye odaya kaçıyor, öteki genç olan da "ya boş ver o işleri de benim kargo ne zaman gelir?" diye tepeme dikiliyor.

ulan senin o internet hızı dediğin şeyin temelindeki teorileri ben içselleştirmişim ama gel gör ki evdeki statüm bozulan modemi kapatıp açan kadın seviyesine inmiş. içimizdeki o pırlanta gibi cevher, okul taksitlerini nasıl denkleştiririm ya da bu çocuk bu yaşta niye bu kadar ters cevap veriyor diye kafa patlatırken eriyip bitti be..! dünya henüz bu seviyeye hazır değil, biz de ne yapalım, bu üstün zekayı hangi kurs daha iyi, üniversite sınavına nasıl hazırlanılır diye strateji kasmaya harcıyoruz mecburen. valla yazık şu potansiyele, valla ziyan olduk sözlük.
devamını gör...
aslında çok zekiyim. ama bunu hiç kimse farketmiyor. bir hiç kimse olarak ben de.
devamını gör...
aynen kanks en zeki sensin ok.

ayrıca "durumumuz yoktu okuyamadık kardeş"
devamını gör...
bulaşık dizmekten einstein'a ne güzel geçtiniz öyle ya...*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aslında çok zeki olup bunu kimsenin fark etmemesi trajedisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim