özlem çerçioğlu'nun güya kendisini aklamak için düzenlediği o dandik festivale sadece 15 kişinin katılması rezaletidir. akp'ye topuklayan takunyalı efe, zort oldu. artık, çerçioğlu'na kimse güvenmiyor.
ilgili link: x.com/tele1comtr/status/195...
devamını gör...
ya ne olacağdı?
devamını gör...
aydın belediyesi bu saatten sonra anca millete kanser verebilir.
devamını gör...
yanladığı kişilerden bile gelen olmamış. tabi buna rağmen onun keyfi yerindedir. kocişkosunun işleri yerine koyuldu hem de üstüne +++kar ile birlikte. kim takar kaç kişi geldiğini bunda yüz mü var da yüzünü eğebilsin?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aydın belediyesi'nin konserine kimsenin katılmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim