başrol olundu mu izlemesi daha keyifli oluyor.. iki taraftan da mobbingvari birbirini kötüleyen şeyler duyup hmm deyip geçiştiriliyor, kafada bin tilki..

bazen aralarına girip yapmayın lütfen diyesim geliyor... ya da gelmiyor ya, böylesi çok daha zevkli. bir de çift ajan gibi oynayanlar oluyor. beni ona kötülüyor onu bana.. sonra beni kötülediği kız gelip iki kadeh şarapta bütün etek taşlarını döküveriyor.. içten gülünüyor..

ciddi rollerine bürünülüyor, nasıl yaa nasıl der deniyor.. içindeki 2. kıza karşı olan fake öfke, esas kızın gözlerini parlatıyor.. artık benimsin şeytani gülüşünü o gözlerde yakalıyorum..

hemen gidip hiçbir şey olmamış gibi 2. kızla flörtleşmeye devam ediliyor.. aynı filmin başka versiyonu oynuyor bu sefer..

hiçbir şeyi şu ufak oyunları sevdiğim kadar sevemedim.. sevişmekten bile zevkli belki.. filmin adı iki çift memenin kapışması. arada kalan ben.. 4 tane iyidir.
devamını gör...
avuçlayarak ekmek seçmek gibi çomarca bir eylem. bir erkek için neden kavga edilir ki? cidden boş işler
devamını gör...
zaten sonunda benim olacak erkek için kavga edeyim ki? salak mıyım ben?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aynı erkekten hoşlanan iki kadının fitne fücur savaşı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim