seçim günü tekrardan farkına varılan gerçektir.
devamını gör...
seçim gecesi ortaya çıkan acı bir gerçektir. diamond tema'nın da dediği gibi (bkz: çünkü insanlar mal). bir de bunu şöyle bir versiyonu vardır: (bkz: aysun kayacı'nın haklı çıkması)
devamını gör...
aptaldan oy alamıyorsan sen daha aptalsın paşam o zaman. sen de bu gerçeği kabul edeceksin.
devamını gör...
be arkadaş, her secim gelip bu sözü orda burda hortlatan insanlar. deprem, pandemi, yangın, sel, ekonomik kriz, alayinda sınıfta kalmış olan iktidarı deviremeyen, aziz nesinin dediği o yüzdelik dilimde olmuyor mu sence de? madem illa birilerine aptal diyeceğiz. kusura bakmayın ama bu kafayla 100 sene daha iktidar ve iflah olmaz chp.
devamını gör...
aziz kedi vanlıymış.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bir tespit. bunu halk için değil aydınlar için söylediğini iddia ettiği beyanı da mevcuttur ki aşağıdaki görselde de benzer beyan geçiyor.

bu arada farklı bir söylemi de vardır ama pek konuşulmaz. o da aşağıda:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
"bırak şimdi ekonomiyi özgürlüğü, memleket elden gidiyor memleket!" diyenler gidip oyunu malum partiye verdi. isteyen istediğine oy versin bana ne ama mevzuyu bir çeşit savaşa, memleketin bölünmesine, terörizme bağlayarak oy vermesi beni çok düşündürüyor.

neydi sahi memleket, insan nereye memleket diyordu? doğduğu yere mi, doyduğu yere mi? yoksa şakada olduğu gibi hanımın yanına mı?

"adama sormuşlar nerelisin diye o da demiş ki daha evlenmedim"
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aziz nesin'in haklı olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim