eğitim sistemi yerlerde sürünüyor o konuya girmiyorum.benim burda vurgulamak istediğim şey şu.itü 6000 ile mühendisliğe alıyorken doğuda bir okulda 200 binlerde sıralama ile mühendis olabiliyorsun.erdoğan olmasa üniversite kapısından giremeyeceksin gelmiş devletin her türlü imkanından yararlan o sıralama ile mühendis ol sonra da ben amerika’ya gideceğim.amerika seni ne yapsın.bir de korona falan filan barajı düşürdüler. neymiş stres yapmışlar.bir ayda üç kere sınav değişti benim dönemimde afedersiniz ama ay g*tüm. ayrıca sınavda ayılıp bayılmadığı sürece barajı geçememek için beyninin varlığından habersiz olmak lazım.sonuç olarak her ile üniversite açılması yanlış.olmayan eğitim kalitesi iyice yerlerde süründü. kısacası üniversite kapısından giremeyecek tipler bu konuda boş yapmasın lütfen.
devamını gör...
"erdoğan olmasa üniversite kapısından giremeyeceksin " demiş troll hazretleri. bu ifadeden sonra yapılacak tek şey; (bkz: engelle)
devamını gör...
siyaset çıkmazı çok insanın kalbini kırdırır en iyisi hiç girmemek.
devamını gör...
yaw sorunda orda. o bebenin üniversiteye gitmemesi lazım.
devamını gör...
çok dar bir bakış açısı, sayılar sayılar erdoğan olsalar olmasalar, onlar bunlar. bir maç düşünelim hakem hatalı bir karar verip gol olan pozisyonu geçersiz sayıyor. sonra maç sonunda saymadıkları golü saydıklarını farzedelim. aldıklarını geri vermiş oluyorlar mı? gidişata etki etmedi mi ilk yanlış karar. bu ölçülebilir bir şey değil, olsaydı olmasaydı bu işleri geçelim. erdoğan olmasa belki lise mezunu iyi bir iş bulup mutlu olacaktı, şimdi üniversite mezunu iş bulamayıp mutsuz oluyor. tam tersi durumda etki de tam tersi olur diyemeyiz.
devamını gör...
kendisine denk birisini eleştirmiş olur. ne de olsa onun da üniversite diploması yok.
devamını gör...
20 yılda ülkenin izzet-i itibarını sithenleri tabii ki elestirecegiz.


benim ideolojimdeki parti iktidar olsa zaten adolf hitleri mumla ararsınız bilin istedim. dolayısı ile dua edin oy vermiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"barajı geçemeyip erdoğan’ı eleştiren tip" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim