1.
dondurma çubuğuyla baş başa kalınıp üzerine bir bardak su içilmesi olasıdır.
devamını gör...
2.
eskiden panda dondurmasında bir sürü bedava olurdu.
kalmadı sanırım bedavası olan dondurmalar.
t:artık rastlamadığım dondurmadır.
kalmadı sanırım bedavası olan dondurmalar.
t:artık rastlamadığım dondurmadır.
devamını gör...
3.
ilkokulda aynı gün içerisinde 4 bedava kazanmış,hepsini de yemiştim. sonu da hastanede bitmişti.faranjit olmustum.çocuk aklı işte versene arkadaşlarına.
devamını gör...
4.
küçükken yediğim ve üst üste 4 kez bedava kazandığım dondurmadır. sanırım büyün şansımı orada harcamışım.
devamını gör...
5.
eskilerden olandır. şimdi nerede bide bakkalar nereden aldıysan ordan al derdi sanki böyle kural var ne uğraştırırdi bu bakkallar bizi.
devamını gör...
6.
çocukluğumda hayatımın tüm şansını tüketen durum. arka arkaya 7 bedava ile bitti tüm şansım.
devamını gör...
7.
böyle konularda şanslı olmakla beraber dondurmadan çıkan bedavayı, cipsten çıkan kolayı almaya oldum olası utanmışımdır. ihtiyacı olan alsın gibi saçma bir düşünce ile de kendi kendimden korkaklığımı saklamışımdır. yıllar geçti hala aynı. mal geldim mal gidiyorum konu fak etmeksizin.
devamını gör...
8.
maddi durumu iyi olmayan çocukların eve katkım oldum diye düşünmesini sağlayan durum.
devamını gör...
9.
dondurmayı çok sevmeme rağmen hiçbir zaman elde edemediğim bir şans çeşididir.
devamını gör...
10.
aynı zamanda bedavası asla çıkmayan dondurmadır.
devamını gör...
11.
kardeş payı dizisinde kartal'ın sahip olduğu dondurmadır. çubuğunu direksiyonun boşluk kısmına yerleştirerek işlevsel bir hal kazandırmıştır.
devamını gör...
12.
bazı gıcık bakkallar, bizden almamışsınız diye dondurmanın bedavasını vermezlerdi. sanki algının patronu.
devamını gör...