bazen cam bir kavanozun içine hapsedilmiş gibi hissetiyorum. herkes camın arkasından ne yapmam, nereye gitmem, nasıl konuşmam gerektiği hakkında yorum yapıyor. hangi yoldan nasıl yürüyeceğim nereye varacağım çoktan hesaplanıp planlanmış. ya ben gidemezsem o yoldan ya tökezleyip düşersem ya bir daha kalkamazsam ayağa ya bir daha olmazsa nefes alacak gücüm. herkes bir şey bekliyor komşudan, akrabaya; esnaf teyzeden selam verdiğin güvenlikçiye. herkes bir şey bekliyor. ben artık yetişememekten yetememekten korkuyorum.
devamını gör...
yine ben.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"beklentileri karşılayamamaktan korkmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim